maanantai 11. toukokuuta 2015

Jalkavaltakunnassa kaikki hyvin

Viikonloppuna Waara pääsi ihmettelemään oman seuran agikisoja (niitä samoja, joissa meidän olit tarkoitus taistella SM-joukkuepaikasta...huoh...). Hirveän pirteänä ja kovaäänisenä vaati huomiota, ja muutenkin Waarasta alkaa huomata, että reilun viikon tekemättömyys alkaa kerryttää painetta pääkoppaan. Kotona on kyllä rauhallinen, mutta ulkona ilmenee Waaralle epätyypillistä terävyyttä vähän kaikelle.
Lauantaina treenattiin tokoakin Nemon ja Tuurin kanssa. Paikalla oli myös Jasmin kuvaamassa, ja sain kelpoista todella kivoja kuvia! Kiitos Jasmin!











Tänään olikin sitten Waaran Univet-keikan vuoro lastanvaihdon merkeissä. Tänään siis rauhoitus 3/9, tosin toivon, että viimeisillä lastanvaihtokerroilla ei tarvitsisi enää rauhoittaa. Haava on parantunut hyvin, eikä turvotusta ei ole enää ollenkaan. Myöskään hankaumia jalassa ei ole. Varpaat on edelleen koukussa, mikä on siis hyvä merkki, sillä repsahtaneet ompeleet tekisivät varpaista suorat latuskat. Varpaita ei edelleenkään kokeiltu taivuttaa, vaan varpaat ja jalka pestiin, kuivattiin ja kääräistiin uudestaan pakettiin. Vielä ensi viikolla laitetaan sama lastapaketti jalkaan, ja sitten kahden viikon päästä siirrytään puulastaan. Ihan alkaa jo pikkuhiljaa jännittämään toisenlaiseen lastaan sirtyminen. Tuohon lasikuitupakettiin kun alkaa itsekin jo luottaa, on se sen verran tukeva paketti vaikka kevyt onkin. Särkylääkettä Waara saa vielä varuilta tänä iltana, kun lastanvaihto pesuineen saattaa vielä ärryttää jalkaa kipuilemaan. Antibiootit loppui eilen, mutta ruoan seassa annan Biobaktia vielä tovin vatsan ja suoliston toiminnan tasapainottamiseksi. Lisäksi Waara saa nyt C-vitamiinia, sillä C;n pitäisi auttaa kollageenin muodostumisessa. Samoten menee extra-annon Jahti&Vahdin Nivelravinnetta sekä B-vitamiinia nivelten ja lihasten avuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti