keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Helpotusta olotilassa

Waara oli koko tiistain sekä tämän päivän ihan kuin toinen koira!
Pahin kipuilu jäi Kouvolaan, ja viime yö oli jo suht rauhallinen. 
Kyllähän Waara vieläkin hetkittäin läähättelee ja on hieman levoton, mutta kokonaisuutena olotila on aivan huomattavasti parempi kuin maanantaina!
Otin tänään Waaran liikkumista ensimmäistä kertaa videolle. Liikkuminenhan  meillä tarkoittaa nyt mahdollisimman lyhyitä, vain tarpeiden tekoa varten tehtyjä pikakierroksia pihalla.

https://youtu.be/GmMGRd4vqD8

Monestikin ja monessa eri yhteydessä on tullut eri muodoissaan vastaan sanonta: tartu hetkeen, nauti nyt, koskaan ei tiedä milloin on myöhästä. Jotenkin tuntuu aivan uskomattomalta, että pari viikkoa sitten päästiin Waaran kanssa pitkän kuntoutusjakson jälkeen viimein agikisoihin, tehtiin hyppäriltä hieno nolla ja mie itkin ja nauroin palkatessani Waaraa radan jälkeen. Tasan viikko sitten oltiin agitreeneissä, ja kouluttajan kanssa mietittiin, että pitää vahvistaa Waaran heikkouksia päällejuoksuja, muuten koira kulkee kuin ajatus. Waara todellakin nauttii niin agilitystä, se ilme ja riemu radan jälkeen on aivan uskomaton! Ja sitten, yksi sirpale vie kaiken.
Ei, ei todellakaan ole mikään loppuunkulutettu fraasi nauttia joka hetkestä koiran kanssa. Se ilo voi ihan oikeasti loppua hetkessä, ilman ennakkovaroitusta, ja olla peruuttamatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti