perjantai 29. toukokuuta 2015

Ensimmäinen virstanpylväs

Maanantaisella Univetin reisulla tapahtui pitkän kuntoutuksen ensimmäinen virstanpylväs:
leikkauksesta asti jalassa ollut lasikuitukipsi vaihdettiin puulastaan.

"Waaran kontrollikäynti ja lastan vaihto. Waara on voinut ihan hyvin. Leikkauksesta on nyt kulunut 3 vkoa + 4 päivää Hymiö wink Waara rauhoitettiin, lasta poistettiin ja tassu pestiin & kuivattiin. Haava-alue on siisti, ei hiertymiä. Varpaiden asento kuten tähänkin asti. Haava-alue hoidettiin laserilla. Lasta vaihdettiin nyt puulastaan, jota suoristetaan viikottain seuraavan 4 vkon aikana. Sen jälkeen lasta vaihdetaan tukisiteeseen, jota pidetään noin 1-2 vkon ajan. Lastan kotihoito kuten tähänkin asti." 

Silmäniskuhymppä on sisäpiirivitsi lääkärin kanssa, kumpikaan ei osata ajanlaskua... Kaikki siis jalassa edelleen oletuksena hyvin, ensi maanantaina taas paketin vaihtoon.





















Menomatkalla Univettiin Waara pääsi nuuskuttelemaan metsän hajuja, tosin meni enemmän kieriskelyksi. Ei voi väittää, etteikö Waara tarttuisi hetkeen ja nauttisi täysillä!

https://youtu.be/JM7YIhHHKlA

Tiistaina koko konkkaronkka osallitui omalla tasollaan oman seuran järjestämiin JEO-tukiepiksiin. Nemo viipotti putkiradalla, ja hyvin viipottikin! Tuloksena 10, oli ihan hirmuhauskaa! Tuuri osallistui speed raceen pennuissa, Nemo maxeissa ja Waara epävirallisessa paraluokassa kävellen hihnassa speed race-matkan, kisojen tuotto kun meni hyvään tarkoitukseen. Palkintoja tuli yhdelle, nimittäin Tuurille, joka juoksi banaanijuoksuna antaen vähän tasoitusta muille pennuille ollen tuloksissa kolmas.

Nemon suoritus saatiin videollekin, kiitos Sanni!

https://youtu.be/qr4C9x5pLxQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti