Nemo

tunnetaan myös nimillä El Bomba, Nemppanomppanen, Pötkylä, Pöpinä, Njemo ja Waaran kanssa yhteisillä nimillä HILJAA! sekä P*rkele!

Kelmi Lehmipoika virallisesti
FIN44430/06 koodattuna
australiankelpie rodultaan
ruskea väriltään
palliton sukupuoleltaan since 2009
Liina mestarihakuilija emänä
Izze ruåttalainen isänä
Kettu, Vinka, Ulpu, Late, Hurja ja Ed sisaruksina

Lisää nippelitietoa tarjoaa Kennelliiton Koiranet

Nemo, tuo maailman haastavin kelpie ensimmäiseksi koiraksi! Terävyys, kovuus ja ehkä aavistuksen vuotavat hermot yhdistettynä temppuilevaan terveyteen on ollut kyllä vähintäänkin mahdoton hallittava! Siltikin ja juuri siitä syystä Nemo on maailman paras kelpie, suuri Persoona, jolla on Mielipide joka asiaan, kysyttiin sitä tai ei. Koira, joka osaa soveltaa tehtävän kuin tehtävän, vaikka tehtävää olisi ensin toistettu kaavamaisesti kolme vuotta putkeen.
Jos olisin osannut kouluttaa Nemoa paremmin Nemon ollessa nuori, olisin ehkä päässyt vähän vähemällä taistelulla ja omistaisin paremmin hallussa olevan kelpien. Mutta toisaalta, Nemo paranee vanhetessaan kuin viini konsanaan, ja loppujen lopuksi, haluaisinko edes Nemon olevan mitään muuta kuin mitä Nemo juuri tällaisena on?

Terveys
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Silmät terveet 04/11 ja 04/13
Polvet terveet ell Esa Kesti (epävirallinen tutkimus)

Harrastelut
Toko EVL1 (TK1, TK2)
PK BH
Agi maxi1 (ei kisattu eikä treenattu sitten vuoden 2009)

Sairastelut
Kaikenlaista sitä on kertynytkin...
Pikkupentuna yliherkkyyttä naudalle, meni ajan kanssa ohi
Useita virtsatie-ja eturauhastulehduksia, siksipä palliton elämä alkoi elokuussa 2009.
Hermopinne selässä L7/S1- välissä, todettu magneettikuvassa 02/09, syynä tod. näk. välilevypullistuma tai -tyrä, hoitona pakkolepo 8 viikkoa, nyt oireeton. Selän takia syödyt lääkkeet aiheuttivat pitkään kestäneen närästyksen, josta on onneksi päästy lähestulkoon kokonaan eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti