sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Tokoilua

Käytiin pyörähtämässä jäähallin kentällä tokoilun merkeissä.
Tai no, en mie yrittänytkään ensin tuon kanssa mitään järkevää tehdä, ensimmäiset 5 minuuttia kuluin Nemon roikkuessa ja huutaessa hihnan päässä...
Kävelin vaan edes takaisin sen kummemmin Nemon riekkumista huomioimatta. Pikkuhiljaa sitten alkoi rattaat Nemon päässä raksuttaa, ja alkoi tarjota kontaktia.
Vähän aikaa vielä käveltiin edes takaisin, ja Nemon kontakti parani koko ajan.
Käytiin välillä jäähallin takana olevassa pusikossa suorittamassa Nemon tämän päiväinen "10 minuuttia vapautta" :D ja sitten takaisin kentälle.
Nyt malttia oli Nemon päässä jo enemmän, ja tehtiinkin pari onnistunutta liikkeestä seisomista, muutama lyhyt seuruupätkä ja pari luoksetulon pysäytystä, tosin en kutsunut Nemoa varsinaisesti luokse, vaan pysäytin, kun oli muuten juoksemassa miuta kohti.
Hieman oli hakusessa ihan perusjututkin, mutta ihmekös tuo pitkän treenitauon jälkeen. Tosin ollaanhan me jotain pientä kotona treenailtu, mutta ulkosalla häiriössä onkin sitten ihan eri asia.

Eilen Nemo joutui taas jäämään kotiin, kun käytiin Leenan (+Kenkku & X), Tiinan (+Woitto& Warma) ja Mirkan (+Rape&Verdi) kanssa Myllymäessä lenkillä. Tarkoitus oli suunnistaa samalle laavulle makkaranpaistoon, kuin missä oltiin LAU:n joululenkilläkin.
Mutta kuinkas sitten kävikään, lähdettiin seuraamaan toisia tismalleen samanlaisia reittimerkkejä, ja päädyttiin n. kilometrin verran huti laavun metsästysmajalle.
Onneksi metsästysmajan pihassakin oli kota, jossa sitten eväitä natusteltiin.
Mie erehdyin pitkästä aikaa laittamaan nuo pirun vaelluskengät jalkaan, ihan totuttelumielessä ensi kesää ajatellen... Hyvä, että jaksoin loppumatkasta enää jalkoja nostaa, vaikka matka olikin lyhyt, 2,7km suuntaansa. Sen verran painavat nuo kengät on, ja varsikin osaltaan muuttaa askellusta.

Noniin, ja niitä kuvia sitten :D

Warmalla paleli tassuja :D


Loput kuvat löytyvät täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti