torstai 15. tammikuuta 2009

Tokoa & tuumailua

Tehtiin tänään hyvin pienimuotoinen tokotreeni jäähallin parkkiksella.

Vähän seuruuta, ja muutama liikkeestä seisominen. Hyvin pysähtyy käskystä, mutta miun palatessa liikkuu vielä turhan herkästi. Lisää treeniä siis vaatii vielä.

Nemolle tuotti tuskaa keskittyä tokoon, kun Jilla oli siinä ihan lähellä :D Ja kun Rape vielä ilmestyi paikalle, oli ihan PAKKO käydä moikkaamassa sekä Jilla että Rape, tuli kyllä hetken päästä kutsusta takaisin, ja taisi Mirkakin tuota hätyyttää kauemmas. Ihme kyllä, että ylipäätään tuli hakematta, aikaisemmin 2 kelpietä olisi kyllä vienyt voiton tylsästä emännästä... jospa tuolle on pikkuhiljaa tulossa viimeisiä älyn rippeitäkin jälkitoimituksena :D

Luin tuossa äsken läpi Nemon kaikki tallessa olevat eläinlääkärikäyntien lippuslappuset aina pentuajoilta asti. Ihan kaikkia ei taida tallessa olla, mutta melkein kuitenkin.

Ja yllätysyllätys: lokakuun 2007 paperissa sanotaan, että eturauhanen suurentunut mutta ei arista. Käytiin tuolloin lääkärissä, kun Nemo sai keskellä yötä kipukohtauksen, ja kuume nousi lähemmäs 40. Diagnoosi oli anaalirauhasten tulehdus, ja lääkitys sen mukainen...

Nyt mie hakkaan täällä päätäni seinään ja varvasta tuolin jalkaan: onko Nemolla ollut siis syksystä 2007 asti eturauhasen tulehdus?!?!

Ja tuon jälkeen on käyty monta kertaa lääkärissä: Nemon silmäpeilaus, sydäntutkimukset ym, mutta ikinä tuota eturauhasta ei tutkittu ennen kuin nyt marraskuussa.

Huonosurkeatyperäidiootti koiranomistaja ilmoittautuu...

Nemo parka, jos on noin kauan ollut kipeä :(


1 kommentti:

  1. Älähän nyt =D Kyllä noita sattuu. Ja jos koira ei ole oireilut, niin paha sitä on mennä tutkimaan, kun ei oikein tiedä mitä pitäisi tutkia. Ja nyt onneksi vaiva selvisi ja hoito sen mukana. Mitä uroksen leikkaamiseen tulee, niin mulla on siitä henk.koht hyviä kokemuksia. Hessu (partikseni) leikattiin 4-vanhana eikä se muuttunut muuten kuin, että pystyi reenaamaan juoksusten narttujen kanssa samaa aikaan. Virtaa pojassa piisasi. Pelko siitä, että löysistyy ja lihoo oli meidän kohdalla turha. Tokoa ja agia teki (ja tekee edelleen) innoissaan.
    Ps. Mulla on muuten kelpo_tyttö_Misty hoidossa pidempään (useita kuukausia). Sen kuulumisia voi käydä lukemassa blogistani -> www.bcruut.blogspot.com Annin kavereita olen ja sitä kautta löysin tän sun blogin. Mistyn kanssa ollaan menossa nyt keväällä AVO-luokkaan (jos se viimenen 1-tulos saataisiin) ja agi-kisoihin olisi ainakin mulla kova hinku, kun Hessun kanssa jouduin lajin jättämään, kun poika oli 7-vuotias.

    VastaaPoista