tiistai 13. tammikuuta 2009

Nemo on terve

Nemo on terve, ainakin lääkäreiden mielestä :D

Nemon ontuminen on edelleen pysynyt poissa. Nyt liikkeet ovat alkaneet muutenkin pehmentyä, raviinkin on ilmestynyt jo oikeanlainen jousto, eikä ole enää töktök-juoksua.
Mie alan pikkuhiljaa epäillä, että koko ontumisepisodin todellakin aiheutti eturauhanen.Nemo nimittäin seisookin nykyään ihan eri lailla kuin ennen.Aikaisemminhan tuo seisoi takajalat reteesti levällään.Nyt asento on normaali ilman ylimääräistä tuuletusta :D

Eilen vein Nemon kontrollivirtsanäytteen tutkittavaksi, edelleen on siittiöitä, sakkaa ja hieman verta näytteessä. Viljelytulos on onneksi puhdas, joten toivottavasti tulehduksesta päästiin nyt eroon.
Ohjeeksi saatiin nyt pari viikkoa seurailla Nemon vointia, eli ihanjustnytheti ei vielä pallejaan menetä :D
Ongelmana onkin vaan se, ettei Nemo ole tuota eturauhastaan tähänkään mennessä selvästi oireillut, tai no jos tuo ontuminen johtui siitä, niin se oli oikeastaan ainoa oire. Pissaillut on ehkä hieman normaalia tiheämpään, mutta sisälle on pissinyt vain kerran.Taidanpa varuilta käyttää parin viikon päästä kopeloitavana, niin saapi varmuuden tuohonkin.
Mie en luulosairaana muuten saa rauhaa kuitenkaan…

Jos eturauhanen vielä äityy uudestaan, niin Nemoa kutsuu kastraatio.Hormonipiikkien perusteella ainakaan ei suurta muutosta käytökseen pitäisi kastraatiosta tulla.
Toivottavasti tämä sairastelu oli nyt tässä, ja keväällä päästään jo tukka putkella agikentille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti