perjantai 23. tammikuuta 2009

Mikä tuota koiraa vaivaa?!

Viime yö menikin sitten lähes kokonaan valvoessa, välillä sai hieman torkahdettua.
Nemolla alkoi eilen siinä 7 aikaan illalla lenkin jälkeen närästää.
Annoin saman tien Antepsinia ja n. puoli tuntia siitä piimää ja vähän ruokaa, mikä on aina aikaisemmin mahan rauhoittanut.
Mutta tällä kertaa närästys (?) vain jatkui ja jatkui, hirveitä parinkymmenen sekunnin nieleskely/hikka- kohtauksia. Vlillä hetkeksi rauhoittui, mutta ei mennyt kauaa, kun alkoi uudestaan. Nemo ei saanut kohtauksilta nukuttua, yritti kyllä nukkua, mutta nikotuksen iskiessä oli pakko nousta ylös. Vasta siinä 1 jälkeen yöllä kohtaukset hellittivät sen verran, että saatiin välillä kummatkin nukuttua. Nyt aamusta "hikahtaa" vielä satunnaisesti, mutta varsinaista kohtausta ei enää ole tullut.
Nyt tässä odotellaankin taas kerran eläinlääkäreiden vastaanottojen aukeamista, toivottavasti tuo on vain nielutulehdus. Mielessä kummittelee Nemon viime kesän sydänvaivat, hikottelu ja närästys kun voivat olla myös sydänperäisiä.....

2 kommenttia:

 1. Voi teitä, kun saatte koko ajan ravata tohtorilla... Onko sulla kanta-asiakaskorttia eläinlääkäriasemalle? Kai sieltä saa sitä bonusta...
  Hyviä vointeja!!!
  Terv. Maija & Kami

  VastaaPoista
 2. Voihan kurjuus, nuo diagnoosit ja ristiriitaisuudet eivät anna kovin luotettavaa kuvaa eläinlääkäreiden osaamisesta. Sääli, etteivät koirat osaa puhua ;)

  Tsemppiä kuitenkin, kyllä ne vaivat häviävät ja elo helpottuu :)

  Johanna

  VastaaPoista