sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mahalasku

Jos eilinen oli loistopäivä (kts. edellinen postaus), niin tänään kyllä tultiin taas rytinällä todellisuuteen.

Kisattiin Kouvolassa Mattsonin ratoja 3kpl, tai no kisaaminen oli oikeastaan aika kaukana.

Ensin hyppäri. Nousi heti jätön jälkeen, palautin. Pääsin ensimmäisen hypyn taakse, ja tyhmätyhmä ohjaaja jatkoi rataa! Eihän siitä mitään tullut, rytmi hukassa ja heti 3 esteeltä kielto, 8 esteeltä HYL. Positiivista radassa: mahtava muuri, ennakoivalla tosi pienellä käännöksellä ja palikat kesti koskemattomina.Osasin jopa rytmittää pari kohtaa oikein.

Sitten agirata nro 1. Varasti ja hyppäsi ekan hypyn. Palautin. Pysyi. En osannut mitään. HYL esteeltä 5. Ja 6. Ja 8. Ja 11. Ja mahdollisesti vielä pari lisääkin.
Positiivista radassa: Öh....

Ja päivän huipennus: agirata nro 2. Varasti lähdössä ja hyppäsi ekan hypyn. Palautin. Varasti. Palautin. Varasti ja tuli ekasta ali. Palautin. Pysyi. Kutsuin, tehtiin vain 2 ekaa hyppä ja putki, sitten suorinta reittiä maaliin. Kompastuin koiraan/ ajanottolaitteen johtoon/ hiekanjyvään, täydestä vauhdista täyskaato mahalleen. Waara viimeisteli keilaamalla (saatoin auttaa ajanottolaitten johdon kautta) vikan hypyn siivekkeen sekä ajanottolaitteet pitkin kenttää. Todellinen mahalasku!
Positiivista radassa: Ei murtuneita luita.

Radan jälkeen kävin läppärihypyillä ottamassa lähtöä. Pysyi kyllä nätisti, mutta tuli ekan ali, kun menin ottamaan vastaan 2 taakse. Uudestaan. Ekasta ali. Uudestaan. Ekasta ali. Uudestaan. Ekasta ali. Uudetsaan. Hyppäsi! Superpalkkaus! Uudestaan. Hyppäsi! Superpalkkaus ja jäähdyttelemään.
Nyt sitten katellaan, kumpi on huomisaamuna pahemmin jumissa, koira vai ohjaaja.

Onhan se toisaalta kivaa, että meneepä ensi viikonlopun kisat Mikkelissä ihan miten tahansa, niin siltikin ne menee taatusti paremmin kuin tänään!

Niin joo, käytiinhän me eilen luonnetestin jälkeen hakemassa Hillin Satulta neuvoja puomin ylösmenoon. Ja hyvät vinkit saatiinkin, jo eilen alkoi kummasti pelittää! Loppukevään kisojen tavoite onkin saada lähtö takaisin kuosiinsa sekä puomin ylösmenot kohdilleen. Siinä sitä on meille tavoitetta jo kerrakseen!

2 kommenttia:

 1. Repesin täysin tuossa kakkosradan positiiviset kohdassa :D :D . Toi, jos mikä, on positiivista ajattelua :D

  t. Kati Kylliäinen

  P.S. Olen tulossa LPR:aan nyt v.loppuna ja tarvisin tokotreeni seuraa.. Jos olette porukoissa sattumoisin menossa la tai su, niin voisin lyöttäytyä seuraan..

  VastaaPoista
 2. Mitäs neuvoja ootte saaneet puomin ylösmenoon? Nimim. kaikki keinot käytetty ja juur mikään ei toimi

  T: Sanni ja Moa (ja vähän Mankikin)

  VastaaPoista