lauantai 14. huhtikuuta 2012

JOSsittelun kisapäivä

Jos. Pieni sana, joka toisinaan ärsyttää suunnattomasti.

Oman seuran kisojen ekan päivän saldo 10-HYL-0.
Ekalta radalta kielto ja rima, eli virheet meni Waaran kanssa tasan, itse sähelsin ohjauksen, Waara tiputti yhden riman.
Toka rata nolla aina vikalle hypylle asti. Flunssaisena ei henki kulje, askel ei senkään vertaa, kun eihän se askel terveenäkään ole mikään kovin kummoinen. Mutta loppusuoralla loppui hapi, yritin Waara tsempata "Menemenene mie tuun perässä!" mutta ei auttanut, jäin liikaa taakse ja Api ohitti vikan hypyn. Sillälailla, en kehdannut korjata vaan päästiin Apin palkalle.
Kolmas rata hyppäri, jolta flipperinolla. Taisin ehkä 2 kohtaa ohjata suunnitellusti, muuten kyllä pakka hajosi lahjakkaasti. Suurin ihmetys onkin se, miten saatiin nolla, koska mie en ainakaan nollaa ohjannut. Kait Waara osaa numerot tai jotain?

Mutta se JOS.
JOS oltaisiin kunnialla selvitty tokan radan vika hyppy, olisi tupla nyt taskussa. Ja agisertikin olisi ollut aika hilkulla.
JOS oltaisiin hyppärinolla tehty edes pikkasen paremmin, olisi kotiinviemisinä ollut hyppyserti. Nyt se jäi 0,7 sekunnin päähän.
JOS jompikumpi hyppärin poissaolleista koirakoista olisi kisannut, nii oltaisiin saatu se SERT, nyt siirtyminen jäi yhtä koirakkoa vaille.

Mutta ei hätää! Vikalta radalta siis nolla! Siitä huolimatta, että ohjaajalta petti pokka puolessa välissä rataa, kun Waara vaan tekee nollaa, vaikka ohjasin minne sattuu. Aika hämmentävä tunne, kun koira jatkaa rataa virheettömästi, vaikka ohjaus on sieltä ja syvältä.

Ja onneksi se agisertikään ei karannut kauas, ja meni oikean rotuiselle koirallekin! Onnea vaan Tiina& Arwo vielä täältäkin! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti