sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Epävirallista vappua



Vapunvietto aloitettiin Apinoimalla oman seuran epiksissä perjantaina.
Kilpailevien radalla oli parisenkymmentä maxikoiraa, Apina ensimmäisten joukossa viidentenä radalle.
Pullin Maijun tuomaroima rata vaikutti ihan sujuvalta muttei turhan helpolta.



















Alun vein vekkaamalla 1-2 välissä, jotain fiksumpaakin tuohon olisi voinut keksiä, sillä putkeen mentiin kyllä ihan tuurilla. Oli tarkoitus pyöräyttää Waara kepeille putkesta, mutta päädyin sitten liikkumaan yberhitaasti ja tekemään jonninlaisen sylikäännösvippauksen, keppien hausta pojot siis koiralle, ohjaajasta ei paljoa apua ollut. 
5-6 vein niinkuin oli suunnitelmissakin, mutta 6 päällejuoksun jälkeen jäin ihailemaan, miten hienosti W irtosi SUORAAN putkeen, ai niin vois juosta hei!
8 menikin ihan hiukkasen pelasteluksi. Sitten siedettävää menoa esteelle 14, jossa vaan ihmettelin maaillmaa ja unohdin ohjata saatikka liikkua, W pelasti taas saatikka sitten hypyn 15, jossa olin ihan hitusen myöhässä. Taas. 15 kolahti, mutta ei tippunut. Puomille vein turhan jyrkästi, sutiminen kuului mutta ei onneksi tipahtanut puomilta pois. Okserikin kolahti, mutta ei pudotusta. 
Okserin jälkeisen putken aikana oli tarkoitus tehdä persjättö, joka tulikin sitten lopulta tehtyä, mutta olisihan sen voinut tietty tehdä nopeamminkin. Loppusuoran keskimmäisellä hypyllä taas hieman erikoinen hyppytekniikka, kun ei ole varma etenemisestä. 

Mutta oho oho nollalla maaliin, ja se oli sitten lopulta maxien ainoa nolla! Aikaakin jäi vielä -8,42, että olisihan siinä vielä ehtinyt tyriä enemmänkin. Apina on aika kone, ja pelastaa tilanteet, vaikka ohjaaja tyrii!

Videotodistetta, kiitos kuvaajalle taas kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti