torstai 19. toukokuuta 2011

Ihanaa, Nemppis, ihanaa!

Toivo on hetkellisesti herännyt, katsotaan miten kauan henki toivossa pihisee!

Kyseessä siis eiliset möllitokot Tapiksella.

Ensin Apinaattori AVO-kehässä, luonnollisesti numerolla 1.

Paikkamakuu 0
W oli iiiihan muissa maailmoissa makuuta aloiteltaessa, katseli viereisen kehän ALO-koiria ja muuta pientä...
Maahan-käskyllä mietti hetken "TÄH? Keskeytit mun haaveilun!" Tipahti kuitenkin, mutta taisi saman tien nousta istumaan, kun piilon taakse mennessä kurkkasin, niin istua tönötti. Hetken mietin, sitten tulin piilon takaa ja huusin "Maahan" ja sinne tipahti (ja niin tipahti myös saman rivin seisomaan noussut Hiro :D )
Loppumakuu priima.

Seuruu 8
Alku hyvä, sitten alkoi ajatukset karata muihin aatoksiin....

Maahanmeno 10
Räyh!

Luoksetulo 6
Sainpahan tietää jotain uutta ja ihmeellistä: Waara hivuttautuu jätettäessä istuallaan miuta kohti, kun kävelen poispäin! Pysähtyminen, mikä pysähtyminen.... Harkitsi, pysähtyi ehkä sadasosaksi, mutta selvästi pienen kelpien päässä välähti, että eiku joo luoksetulo! ja tuli sivulle suoraan.... (Miten niin en osaa kouluttaa luoksarin pysäytyksiä...)

Seisominen 10
Räyh!

Nouto 9
Kapulan lähtiessä ilmaan alkoi "meenjomeenjomeenjo" tärinä ja kapulan tuijotus, liikkurin "Käsky"stä alkoi "määenkestämääenkestämääenkestä" tärinä, ja "Tuo" käskystä sinkosi kuin nato-ohjus kapulalle. Vauhtia oli niin paljon, että kapulan otto meni pyörittelyksi, kun ei siitä vauhdista ihan tähtäys toiminut. Palautus n. 50cm päähän eteen, korjasin uudella "Tuo" käskyllä ja sitten priima asento.

Kaket 9
Vaihdot priimaa, mutta hieman keskittymisongelmaa. Ja maassa ollessa jokin ötökkä taisi napsaista tassusta, kun hätkähti, nuuski tassuaan ja kääntyi hieman vinoon.

Hyppy 5
"Istu" mikä istu..seisoa törötti, ja paluuhypyllä piti hieman auttaa vartalolla, ettei mene hypystä ohi.

Kokonaisvaikutus 8

Yht. 137p eli AVO3

Ihan jeesjees meininkiä, nytpä tietää mitä treenata lisää (ja koe siis ensi sunnuntaina... tähän sellainen vislaileva hymiö...)

Ja sitten NempNemp ja VoiVoi.

Paikkamakuu 8,5
Näin piilosta melekein koko suorituksen. Makasi terävänä korvat pystyssä. Pisteitä lähti "alun rauhattomuudesta, vaihteli lonkkaa ja nuuski" Mutta hei, N oli HILJAA! Mie luotan edelleen siihen, että muu käytös rauhoittuu, kunhan N vaan ajan kanssa tajuaa, että ei siinä paikkamakuussa oikeesti tapahdu yhtään mitään.

Seuruu 5
Oli ihan sikahieno! Ekassa käännöksessä annoin lisäkäskyn, kun N jäi ihailemaan liikkuria, mutta sen jälkeen aika superia! Pisteet lähti hitaan käynnin liiasta tiiviydestä, potkin koiraa koko ajan :D Vinkkinä saatiin oman kävelytyylin muutos, jolloin potkiminen jää pois (enpä ollut itse tajunnut, onneksi toiset keksii ja neuvoo!) Samoten normikävelyn vauhtia nopeammaksi, jolloin koira pysyy paremmin hereillä. Mutta hyvä seuruu, mahtavat askelsiirtymät, kuolaläntti vasemmassa housunlahkeessa! :D

Istuminen 10
Pätevää! Pieni etutassujen steppaus ohitettaessa.

Luoksari 5
Nooh kyllä se nyt ees pysähty ne molemmat... (Miten niin en osaa kouluttaa luoksarin pysäytyksiä...)

Tähän vinkkinä tehdä pysäytyksiä joka paikassa ja yllättäen: lenkillä jne.

Ruutu 0
Syytän aurinkoa! Aurinko paistoi suoraa ruudun takaa kohti koiran silmiä. Nemo kyllä katsoi ruutuun päin, mutta lähetettäessä sinkosi jonnekin vasemmalle... Piti mennä ihan ruudun eteen, ennen kuin sain menemään perille asti.

Hyppynouto 0
Varasti! Karjasin takaisin, käskin istumaan, hain kapulan ja tehtiin uusiksi. Sitten hieno.

Metalli 6
Eipäs varastanut enää... Tumpeloin heiton, ihan liian lyhyt. Kapula oli yök märkä ja yök kylmä, joten pitihän se kerran tiputtaa matkalla, nosti kyllä samantien uudestaan.

Tunnari 0
Haisteluerottelu on mennyt maisteluerotteluksi... Käytti KAIKKI kapulat suussa, ennen kuin valitsi oikean. We have a problem...

Kaket 10
JÄR-KYT-TÄ-VÄÄ! Ja ne oli OIKEESTI kympin kaket (jos ohjaajan mokaa eli yhtä ylimääräistä vaihtoa ei lasketa). Teki maltilla, hienosti, keskittyi, eikä liikkunut atomiakaan! Nemppa!

Kokonaisvaikutelma 8,5
Liikkeitten välit paremmin hanskaan, koiralle rauhoittumisen opettaminen liikkeitten väliin, josta palkkana seuraava liike. Saattaisi jopa toimia!

Yht. 164,5p (lapussa väärin 163) ja VOI0

Mutta ei haittaa, ihanaa Nemppis ihanaa, ihanaa Nemppis ihanaa, tämä on IHANAA! Kaukoista 10!!!!

Intopinkeänä siis tokotreenejä suunnittelemaan, edistymistä tapahtuu!
Ja Waarallehan tää on vaan semmonen sunnuntailaji :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti