sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hyllyputkessa

Mieluummin sitä nollaputkessa olisi kuin hyllyputkessa.

Viikko sitten Imatralla epikset, tuloksena 2 hyllyä ja mölliradalta 10.
Viime tiistaina Imatralla epikset, tuloksena 2 hyllyä.
Tämään kisat Varkaudessa, tuloksena 3 hyllyä.

Notta ohhoh.

Tämän päivän eka rata kosahti jo keppeihin, Waara ei vaan osaa noita VARPSin valkoisia muovikeppejä, vaan haki 2 kertaa alun väärin. hYL tuli sitten pari estettä myöhemmin,  kun ohjasin miten sattuu, Waara bongasi hypyn sijaan putken ja se siitä. Loppupätkä oli ihan ok.
Tokalla radalla hyllytettiin ennen ensimmäistä estettä. Jätin Waaran, nousi seisomaan, menin palauttamaan. Jätin Waaran, nousi seisomaan, menin palauttamaan. tuomari vihelsi hyllyn. Että sillä tavalla. Mentiin rata kuitenkin, oli päivän paras rata. Ainoastaan muurin palikat tippui, kun edellinen hyppy meni pitkäksi, niin piti hypätä muuri läheltä ja vinosti. Onneksi ei sentäs nollalla päästy maalin, sehän se vasta mukavalta olisikin tuntunut.
Kolmannella radalla pysyi lähdössä kuin tatti, vaikka menin ottamaan vastaan hypyn, renkaan ja kolmantena olleen putken puoleen väliin. Tällä kertaa päästiin sentäs nollalla 7 hypylle, sitten olinkin jossain missä ei pitänyt, siis ehdin (!) liian pitkälle radalla, ja tönäsin koiran takaakiertoon. Ehheh. En jaksanut korjata, jatkettiin vauhdista joten HYL. Sitten Waara laittoi luukutus-vaihteen silmään ja mie jäin katselemaan, että hyvin näyttää kulkeva. Pelastuksella suoran putken jälkeiset 2 hyppyä, kepitkin aloitti oikein mutta lopetti 2 keppiä liian aikaisin (...) josta meni vissiin kupoli sekaisin, koska ei osunut kahdelle seuraavalle hypylle, vaan juoksi ohi. Otin sitten hypylle uudestaan, ja lopun 5 estettä selvittiin miten sattuu ja yhden riman tiputuksella.
Kuulostaako sekavalta?
No sellaista se olikin.

Sitten vähän positiivisempia uutisia.

Nemo kävi VOIvottelemassa eilen Mikkelissä, tuomarina Pulliaisen Riikka.

VOI-liikeet aloitettiin pmakuulla, ja loput liikkeet kahdessa osassa, ekaa kertaa meille.

Pmakuu 10 (!!!)
Kymppi! Nemolle! Paikkamakuusta! Voittajassa!
Vieressä ollut kelpienarttu (!) nousi ja haettiin kesken makuun pois, ja Nemo sai silti KYMPIN!

Ekassa setissä sitten

Ruutu 0
Ruutu siis ekana liikkeenä, vähän hirvitti...
Sain bongaamaan, lähetin ja JEE meni ruutuun! Ja ruudusta yli...Hätäilin ja annoin lisäkäskyjä vissiin yhden liikaa, mtuta sian Nemon ruutuun ja suoraan maahan. Toisessa käännöksessä oli noussut seisomaan, mistä sitten 0, muuten olisi tullut vielä armo-5. Mutta bongasi ja meni perille!

Seuruu 7
Perusasennot TAAS hukassa, annoin useamman lisäkäskyn, jotta sain kankun alas. Tuomari kehui hyväksi, siistiksi seuruuksi muuten. Käännöksissä ei ollut ihan hereillä, eikä askelsiirtymien peruutuksessa.

Kaket 0
.... Ekaan vaihtoon (S) KOLME käskyä... Ja liikkuin 1,5 koiranmittaa... Typerä liike.

Luoksetulo5
VARASTI luoksarin "käsky"-sanasta! Ekaa kertaa ikinä varasti! Seisominen vaaaaluuuui, maahan siedettävästi.

Tokassa setissä sitten loput

Hyppynouto 0
VARASTI!!!! Ja taas liikkurin "käsky"stä!  Muuten priima, olisko 8-9 nouto ainakin, palautti osan matkaa ravilla.

Metalli 0
VARASTI!! Nyt olin hereillä ja karjaisin takaisin varastamisesta (tuomari kiitteli kokeen jälkeen fiksuksi ratkaisuksi). Muuten kohtuunouto, kalisutteli palauttaessa. Harmi, ettei liikkuri käskyttänyt enää uusintaa.

Istumien 9,5
Tehotreeni tuottaa tulosta edes jossain liikkeessä! Puolikas lähti varmaankin seuruusta, oli vähän out of office liikkeen alussa.

Tunnari 0
Oli rauhallisessa mielentilassa. Meni kapuloille, maisteli vääriä (...) löysi oman ja palautti sen. Tämä siis joko onnistuu sikahienosti tai sitten ei.

Yht. 134,5p (lapussa virheellisesti 131,5) ja sij. 4/4

Ei kuitenkaan mikään katastrofikoe, jokainen liike tehtiin edes sinne päin.
Kaukot ja luoksari on nyt ne suurimmat ongelmat, niissä ei tapahdu yhtään edistymistä.
Pitänee käydä itseään viisaampien luona hakemassa vinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti