sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tokokoe nro 2

Aamulla otettiin taas suunnaksi Porvoo, tällä kertaa Mirkakin lähti mukaan ketyilemään ja ennen kaikkea videoimaan kisan :D Video tulee myöhemmin julkisuuteen, kunhan saan sen kännykästä irti.

Sää oli mainio, aurinko paistoi ja lämmintä varmaankin +10.
Tällä kertaa suunnitelmissa oli pitää Nemoa hetki kauemmin kentän reunalla ennen omaa vuoroa.
No, lopputulos ei ollut näinkään mitenkään erinomainen....

Tuomarina Hannele Pörsti

Paikkamakuu 10
Täysin ansaitsematon 10, piippaili jo jättövaiheessa, ja jäi tosi levottoman oloisesti makaamaan.
Oli ollut levoton, vaihtoi lonkka-asentoon. Tuomari sanoi, että taisi piipata muttei voi varmaksi sanoa, että oli juuri Nemo. Mutta silti kymppi?!?!

Seuraaminen 7
Blaah, seuruu ei vaan toimi kokeessa. En meinannut edes aloitus perusasentoon saada, vaan juoksenteli niin tuomarin, liikkurin, kuin yleisön edustajankin luokse... Haahuili pysähdyksessä ihan omiaan. Viimeinen suora kohtuullinen.

Maahanmeno 9
Piste taisi lähteä vinosta makuuasennosta? Annoin turhankin napakan käskyn maahan menon varmistamiseksi, mutta eipähän jäänyt seisomaan :D

Luoksetulo 6
Nemo pysähtyi!!!! Ensimmäistä kertaa kokeessa jarrut löytyi, vaikka hitaasti löytyikin! Annoin luoksetulokäskyn toooooosi laiskasti ja hiljaa, niin lähtövauhtikin oli hitaampi.

Seisominen 6
Juuri, kun kuvittelet ongelman olevan ohitse.... Kääntyi miun mukana ohi kävellessä.

Nouto 10
Täydellinen, tosin tällä kertaa Nemo valitsi palautusasennoksi suoraan sivulle tulon :D Meinasin jo antaa uuden käskyn, kun ei juossutkaan eteen, mutta Nemo päätti tänään oikoa ja kurvasi suoraan sivulle luovuttamaan :D

Kaket 5
Aaaargh se mikä onnistui eilen, ei todellakaan onnistunut tänään... Ei mennyt ekalla maahan, ei noussut ekalla istumaan, ei mennyt ekalla eikä tokalla maahan vai miten se oli, menin laskuissa itsekin sekaisin... Ihme, että ylipäätään saatiin pisteitä!

Hyppy 8
Njaa, vasta toisella istumaan ja nuuskaisi hyppyä.

Kokonaisvaikutus 6
Karkaili, piti pari kertaa tosi napakasti käskeä takaisin, taisi muutama EIkin lipsahtaa. Joku kanssakilpailija oli Mirkalle tuumaillut, että tuohon varmaan kannattaisi kokeilla PERKELEttä. Voipi olla, että sekin vielä jossain kokeessa miulta "lipsahtaa"... >:)

Yhteensä siis 149p ja 2-tulos.


Noloa olisi ollut tuollaisella koiralla ykköstulos saadakin, kun Nemo piti taas käskyttää töihin, yhtään ei koira itse ollut innokas.


En osaa päättää, olinko tyytyväinen vai en. Seuruu sucks, muutenkin Nemon työinto oli taas ihan hävöksissä. Videolla se ei niinkään näy, mutta kehässä kyllä huomaa. Nemo ei vaan kerta kaikkiaan kehässä tee töitä miun kanssa, vaan se pitää laittaa tekemään. Treenien intopinkeä koira katoaa saman tien, kun astutaan kehänauhan yli. Tähän kun joskus saisi avun, niin tokokokeissakin olisi joskus toivoa saada muuta kuin 2- ja 3-tuloksia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti