keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ja taas agia

Tälle viikolle on kertynyt jo 2 treenikertaa WW:n kanssa, ja perjantaina olisi tarkoitus treenata vielä kolmannen kerran :D Intoa siis koirasta löytyy!
Tänään tehtiin ohjatussa ryhmässä samat kuviot kuin muutkin koirakot, ainoastaan kepit jätettiin välistä, kun ei ollut verkkoja. Ja hyvin sujui, alussa WW lähti jo hetkellisesti lapasesta :D
Kesti toistoja hyvin, sekä suostui menemään NIIIIIN houkuttelevan puomin sijaan putkeen. Putkeenkin irrottiin tänään mahtavasti, joten sekin ongelma alkaa olla voitettu.
Suurin ropleema tänään oli hyppykuvio, jossa miun oma vauhti hidastuu. WW heti pysähtyy ihmettelemään, jos mie pysähdyn. Vaatii siis lisätreeniä, mutta tähän mennessä ollaankin keskitytty lähinnä vauhdin hakemiseen, ohjattavuus tulee sitten myöhemmin :D
Puomillakin WW keksi hetkessä, että alhaalla odottaa namialusta. Tosin tänään A-esteen alastulossa EI MALTTANUT SYÖDÄ namia, kun oli niin kiire eteenpäin! Uskomatonta mutta totta!

Nemon kanssa ollaan hiljakseen lisätty ravilenkkien pituutta välipäiviä unohtamatta. Toistaiseksi jalka, tai siis selkä on ollut kohtuu ok, toisinaan iltaisin hieman jäykkä.
Toivottavasti jäykkyys olisi kuitenkin lihasperäistä. Seisomisasento Nemolla ainakin on parantunut selvästi, eikä enää kevennä vasenta kinttuaan käytännössä ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti