perjantai 24. huhtikuuta 2009

Agia

Tällä viikollä käytiin Woo Whan kanssa agiliitamassa maanantaina ja keskiviikkona.

Maanantaina WW oli intoa täynnä, hyppi namien peräänkin neliraajaloikkia :D
Treeni sujui samalla innolla, ja ensimmäistä kertaa WW kesti toistoja, jopa useita peräkkäin!
Otettiin lyhyitä muutaman esteen sarjoja. Ongelmaksi näyttää muodostuvan se, että peräkkäisen hyppyjen sarjassa WW hyvin herkästi kiertää viimeiset hypyt. Käskyttämisen kanssa saa olla tosi tarkkana, muuten tulee varma kierto.

Keskiviikkona työ haittasi harrastuksia, ja ehdin hallille vasta puolelta. WW kanssa tosin ei ole niin haitaksi, vaikkei koko tuntia hallilla oltaisikaan.
Maanantain hyvien sujuneiden treenien jälkeen oltiin Leenan kanssa lähes varmoja, että keskiviikkona on karuu paluu totuuden äärelle, ja WW kulkee kuin täi tervassa.
Mutta höpöjää, hyvin kulki taas, ja uutena edistysaskeleena upeat irtoamiset (ainakin WW:n asteikolla) puomille! Itse olin kaukana parin metrin päässä, ja pelkällä kiipeekiipee-käskyllä WW vauhdilla puomille :D Empiminen ja emmänyviittiskiivetä näyttäisi siis olevan taakse jäänyttä aikaa ainakin hetkellisesti. A-estekin sujui kuin vettä vaan, toisella yrityksellä jo laukkasi korvat luimussa ylös :D Jäähdyttelylenkilläkin auton ohi päästään kerta kerralta helpommin, eli auton kutsu pikkuhiljaa häipyy. Hyvä WW, kyllä se siitä! :D

peeäs. kuten oikealta voi havaita, Nemo on nyt ilmoitettu Porvoon tokokokeeseen 9.5. asenteella "lahjattomat treenaa" :D Tulostavoitteena saada tulos, tai no riittää, kunhan paikkamakuu onnistuu. Nemon suorituminen kun on täysin riippuvainen siitä, saanko itse pidettyä hermoni kurissa ja koiran käskyn alla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti