sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Veto pois

Emännältä on viime päivinä ollut veto jokseenkin kadoksissa, tiiä sitten mikä kevätväsymys on iskenyt... "Onneksi" rakas työnantaja muistaa työntekijöitään ylimääräisellä 4 viikon lomalla (=lomautus), joista 2 ensimmäistä viikkoa ajoittuu touko-kesäkuun vaihteeseen. Eli on sitten talviloma miullakin, tosin palkaton ja kesällä :D

Nemon kanssa on ensimmäiset ravilenkit tehtynä. Ontumista ei ole näkynyt, hieman iltaisin toisinaan jäykistelee kinttua, mutta todennäköisesti johtuu vain olemattomasta lihaskunnosta.
Pikkuhiljaa pitäisi alkaa ravilenkkejä pidentämään, jotta pysytään Einin antamassa aikataulussa.

Pikkaisen on pihalla treenattu tokoa, lähinnä paikkamakuuta ja istu-maahan-vaihtoja. Liikkeestä jääviäkin muutamia toistoja, mutta ilman seuruuta, eli Nemo vaan hengailee mukana, josta käsken joko maahan tai seisomaan. Hyvin toimii, kunhan itse muistan antaa käskyn oikealla äänenpainolla.
Tahtoo vaan jäädä agikenttien Woo Whalle kimitys päälle, ja Nemohan ei sellaisella äänellä annettuja käskyjä ymmärrä :D

Harkinnassa edelleen tokokoe Porvoossa 9.5., ilmoaikaa vielä viikko. 
Kalkkiviikoille nyt seuraan, miten liikunnan lisääminen Nemoon vaikuttaa, ja lähdetäänkö kokeeseen vai ei. Eini kielsi toistaiseksi seuruutreenit, mutta lahjattomat treenaa, joten siitä ainakaan ei kokeeseen lähtö jää kiinni :D 
Paikkamakuuta ollaan nyt treenattu extrahäiriöllä. Tänäänkin Mirka kävi pikavisiitillä, niin samalla otettiin lyhyt treeni pihalla. Laitettiin sekä Rape&Nemo paikkamakuuseen, aika taisi olla himpun päälle 2 min, jonka jälkeen Mirka meni vapauttamaan Rapen. Nemo pomppasi Mirkan vapaakäskystä ylös, mie karjasin EI MAAHAN!, ja hyvin tipahti takaisin.
Tuon jälkeen Mirka rallatteli Rapen kanssa Nemon ympärillä ja hyvin pysyi.
Ai että kun muistelen niitä epätoivon aikoja, kun Nemo ei pysynyt yhtään, siis ei hetkeäkään makuulla....Nyt voi käytännössä tapahtua melkein mitä vaan, ja Nemo pysyy. Viikolla tehtiin paikkamakuutreeni niin, että Mirka käveli Nemon ympärillä, ja jopa etutassujen välistä. Eikä Nemo harkinnutkaan nousemista, vaan itse asiassa häiriö saa Nemon pysymään paremmassa kontaktissa miuhun.
Alo-kokeessa siis paikkamakuun pitäisi kaiken järjen mukaan sujua, mutta muista liikkeistä ei voi mennä takuuseen :D Tosin seuruuta tuo tarjoaa koko ajan, liikkeestä jäävät ok, luoksetulo myös, joten käytännössä vain hyppy on täysi mysteeri. Hyppyä treenattu tammikuussa kerran, silloin sujui hienosti. 
Nooh mutta katsellaan, mennäänkö kokeeseen vaiko eikö....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti