lauantai 2. helmikuuta 2013

Jasså, Jenny Damm!

Tänäänpä käytiin tekemässä tämän vuoden ensimmäiset kunnon agitreenit. Takana reilu kuukauden agitauko, viime torstaina käytiin vähän hallilla höntsäilemässä.
OJ:lla oli tarjolla Top team-leiriltä muokattu Jenny Dammin rata. Piirsin sen jo kertaalleen uudella radanpiirrustusohjelmalla, mutta ohohups painoin vissiin väärää maantiedettä iPadin näytöllä ja sinne hävisi se ratapiirros. Mutta onneksi on video, kiitos Lauralle kuvaamisesta!

Tällä aiPädillä on kyllä kauheen kätevää ottaa videoita, vielä kun osaisi muokata niitä... Sain sentäs kaksi eri pätkää yhdistettyä, suuri riemuvoitto! Videolla siis treenien toinen kierros, ekalla kierroksella treenailtiiin ja tokalla vaan tehtiin nollaa. Ainakin melkein! Rima tippuu juuri sellaiseen kohtaan, että häiritsee Waaran ponnistusta, joten tyyppi päättää varuilta tulla ali. Ihan fiksua, jos toinen vaihtoehto Waaran mielestä oli rämäyttää päin hyppyä. Sen verran harvinaista tuo riman ali meneminen on, että ohjaajalta ikäänkuin levisi pakka siihen paikkaan... Mutta otettiin sitten loppu uusiksi!

Parastahan tämän päivän treenissä oli se, ettei yhtään takaakiertorimaa tainnut koko treenin aikana tulla alas! Vielä syksyllähän etenkin treeneissä oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että takaakierrot rämisi... Takaakiertotreeni ennen taukoa taisi olla harvinaisen onnistunut, sillä nyt niitä vaan mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti