lauantai 9. helmikuuta 2013

Aika hapokasta!

Aamusella hyökättiin jo kahdeksalta hallille, aiheena Kylliäisen Katin agikoulutus. Mitäpä sitä ihminen lauantaiaamuna muutakaan.


Tuommoista rataa pukkasi. Ja veti muuten jalat hapoille.
Kakkoselle ensin epämääräistä niistoyritelmää. Ohjeistettuna vaihdettiin syliuvekkiin, ja kerrankin opastus oli niin tehokas, että jopa tajusin, miten sylivekki tehdään! Ja se alkoi viimein myös toimimaan! Aikaisemminhan Waara on lukenut sen milloin miksikin ohjaukseksi, ja kiertänyt siivekkeitä sen mukaisesti...
Keinu aiheutti harmaita hiuksia, tuli lentoversiota, juoksuversiota ja ehkä jopa yksi ihan oikeanlainen suorituskin.
Hypyt 6 ja 7 oli tuskien taival, tunnetusti kun olen niin pirun hyvä päällejuoksuissa, etenkin peräkkäisissä, jotka vielä alkavat reteällä takaakierrolla. No eihän se toiminut, ei päällejuoksu-pakkovalssilla (En hyppää pakkovalssia/ PUTKEEN!), päällejuoksu-päällejuoksulla (PUTKEEN!) eikä noituminenkaan auttanut. Saatiin sitten ihan treenin lopuksi kerran (!) onnistiumaan päällejuoksu-päällejuoksu, kun ohjaaja laittoi kaikki muut ajatukset narikkaan, ja teki vain päällejuoksu-päällejuoksu- haltuunoton niin kelpiekin teki takaa-hyppy-takaa-hyppy-hyppy-kuvion takaa-hyppy-juokseohi-putkeen-kuvion sijaan.
10 hypyllä toimikin loistavasti ihan uusi systeemi, nimittäin odottelin Waaraa pakkovalssi asennossa nyrkkiä puiden, kun Api sinkosi putkesta. Toimii! Jos yritin yhtään liikkeellä, niin sitten hyppäsi kympin väärin perin.
A:n alastulo oli ihan pikkasen hakusessa, samoten keppien lopetus. A:lla näkyi selvästi parin viime treenin idea hakea A:n alastulolle vauhtia, kaupan päälle vaan saatiin sitten läpijuoksuja...
16 ennakoivaa, 18 piti käydä ikäänkuin kaukoniistämässä, jotta koiran sai linjattua 19 hypyn oikealle puolelle. Oma juoksulinja oli äärimmäisen olennainen hypyn 20 takaakiertoon viedessä, tai het löytyi ansaeste numerosta ykkönen.
21 esteelle irrotusta jaakolla, ja just eikä melkein ehti sokkariin 22 toiselle puolelle.
23 hypylle ei meinannut osua millään, jarrutin voimakkaasti (ja unohdin ohjata), jolloin sitä hyppyä ei tietty tarvitse mennä ollenkaan.
Mutta hei, saatiin useita tosi onnistuineita pätkiä, ja melkein onnistunut koko rata!
Ja rimat, ne pysyy ylhäällä takaakierroissa ja kumppaneissa ongelmitta!
Onneksi saatiin uusi ongelma tilalle noista kontakteista!
Turhaa tässä on enempää tarinoida, kattokaa video!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti