sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Epistä!

Kyllä se taas epiksissä nähtiin, mistä niitä HYLlyjä tulee.
Epistä! huutaisi Waara jos osaisi.

Eka rata oli 2-3 luokkalaisille, ja näytti tämmöiseltä




















Hyllytin hienosti vitoshypylle, kun en ohjannut kunnolla, ja Waara luki ohjauksen takaakierroksi hypylle 6. Enkä edes uudestaan lähettämällä saanut onnistumaan, mutta jatkettiin sitten matkaa. Kohtuumainiota menoa aina kepeille asti, jossa en antanut Waaran rauhassa hakea aloitusta, vaan vedätin kakkosväliin. Täähän kuulostaa jo ihan tutulta!
Loppupätkäkin ihan jees menoa, kontaktitkin loistavat!

Ykkösten rata näytti sitten vuorostaan tältä



















Arvoin tuota aloitusta, vekatako vaiko eikö, kun nelonen oli aika tyrkyllä. Olisi sitten kuitenkin pitänyt mennä ottamaan vastaan kakkosen taakse... Waara lähti vekistä pykimään kohti nelosta, pelastin mutta sitten pidin liikaa kiinni, joten kakkonen meni takaakierroksi ja sieltä putkeen joten HYL.
Sujuvaa menoa putkelle 8, jota Waara ei vaihteeksi hakenut, vaan jäi pyörimään.
Kepit haki ongelmitta, kun annoin rauhassa aloittaa, ja malttoi myös tehdä loppuun asti, eli en itse lähtenyt vetämään kohti hyppyä 10.
W luki miun takaaleikkauksen hypylle 11 niin hyvin, että 12 takaakierto oli siinä ja siinä, W teki neliraajaloikan viime tipassa :D
A:n alastulossa putki veti liikaa, pysähtyi hetkeksi mutta lähti luvatta liikkeelle. Loppusuoralla irtosi tosi hyvin!

Apinan kanssa on kyllä mahtia mennä radalla, kun tyyppi kaahottaa menemään mutta käännökset pysyy silti ihan sikapieninä! Enempi nyt vaikuttaa siltä, että W kääntyy liiankin hyvin,  kun meinaa tulla vikaväleistä välistävetoina vaikkei olisi tarkoitus :D
Omat virheet kostautuu heti, ja Waaraa pitää vielä muistaa varmistella esteille, kun ei niitä vielä satavarmasti lukitse.
Tosin johtuuko tuo "lukitsemattomuus" miun ristiriitaisesta ohjaamisesta? Esim tuolla 1lk radalla putken edessä pyöriminen, näytän vastakkaisella putkea, hidastan omaa vauhtia ja lähden sivuttain liikkumaan kohti putken ulostuloa.
Joka radasta oppii aina lisää varsinkin, kun ne saa videolle. Kiitos Marille tämän päivän ratojen kuvaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti