torstai 19. helmikuuta 2009

Ei leikata


Tuntitolkulla netissä pyörimistä, usean eläinlääkärin,osteopaatin ja fysioterapeutin mielipide kysyttynä, samasta vaivasta kärsineiden koirien omistajien kokemuksien perusteella:

Nemoa ei leikata.

Jos tilanne huononee, pitää miettiä uudestaan, mutta tällä hetkellä päätös on tehty.
Piiran Leenaltakin apuja kyselty, hänen ohjeenaan säännöllinen fysioterapia& osteopatia, remmilenkit, varovainen vapaanajuoksutus, ei riehumista eikä riekkumista alkuvaiheessa, särkylääkettä aina kun kipuilee ja Neurobion Fortea hermoston paranemisen tueksi.
Paraneminen voi kestää jopa 6kk, mutta kaiken järjen mukaan toipuu kivuttomaksi elukaksi, jonka kanssa voi huoleti harrastaa ainakin tokoa.
Agility siis jäänee pois meidän harrastuksista, mutta arvatkaas, mitä tämä tarkoittaa?
Miulla on nyt äärimmäisen hyvä tekosyy aloittaa uuden pennun etsintä, pitäähän sitä nyt päästä naattimaan uudesta agihallista :D

1 kommentti:

  1. :D Laun koirahallissa VOI myös tokoilla :D

    Harmi juttu, että agility jää, mutta oikeesti, on paljon muutakin. Ei se toko oikeasti ole niiiiin tylsää, saat vielä Nemon vauhtia toppuutella siellä :D Meneehän siun aika puolisen vuotta, kun teet siitä TVA:n.

    Se että se on jo "niin" vanha, niin kyllähän se ottaa kiinni. Anna sille sääntökirja, niin asia hoituu harppauksen päivässä :D :D

    VastaaPoista