torstai 24. maaliskuuta 2016

Tuurin kisauran korkkaus

Tuuri aloitti agikisauransa oman seuran kisoissa 2 viikkoa sitten.
Ajatuksena oli treenimielessä mennä kokeilemaan, miltä kisaaminen tuntuu. Ympäristönä tuttu & turvallinen oma halli tuttuine esteineen, joten mikäpä olisi sen parempi paikka kisaamista aloitella.
Kolmen hyllyn verran rallateltiin. Radat oli kyllä kokonaisuutena todella hyviä, kompastuskiveksi tuli kepit, joista ei selvitty yhdelläkään radalla ilman noin miljoonaa korjausta. Hakee kyllä keppejä oikein, mutta rytmi ei pysy koko keppien matkaa, vaan vauhti vie kelpien ohi jostain välistä. No treeniä vaan, sieltä se kepitysrytmi ajan kanssa löytyy. Mutta se fiilis, mikä oli radalla! Hymyilin radoilla naama näkkärillä, oli vaan niin hienoa kisata Tuurin kanssa! Sen verran mukavaa oli kisaaminen, että huomenna pääsiäisperjantaina käydään juoksemassa Imatralla 2 rataa. Paikkahan on eksoottinen, kun ensimmäistä kertaa ikinä "Lappeenrannan" pääsiäisnäyttelyn yhteydessä kisaamaan pääsee Aviasport Areenalle! ( http://www.aviasportareena.fi/ ).

Ompun kanssakin kisattiin omissa kisoissa, tuloksena  5-HYL- 0. Omppu kulki kuin ajatus, ja todella hyvällä fiiliksellä käytiin viime sunnuntaina kisaamassa Kotkassa. Sieltä kotiintuomisina kiikarit eli 0-HYL-0. Ompun kanssa radat toimii nyt todella hyvin, alkukankeus alkaa katoamaan ja Omppukin alkaa irtoamaan kivasti. Ompun kanssa ollaan seuraavan kerran radalla todennäköisesti huhtikuun omissa kisoissa, kun muuten ei tässä suht lähialueella ole kisoja.

Agin lisäksi on touhuttu tokoa. Nemon & Waaran kanssa on treenattu edelleen kiertonoutohässäkkää, mutta kelpie ei vaan tajuu.... Etenkin Waaralle ne hypyt on vaan niiiiiin POP, että ei millään kehtaisi minnekään tötsälle mennä... Nemo taas jumittaa välillä "kierrä"-käskyllä, eli ei hievahdakaan perusaennosta. Ota näistä sitten selvä....
Porukan koomikko Tuuri taas tekee sellaisia tempauksia tokokentällä, että ei järjen häivää! Tuon koiran kohdalla ei kyllä mikään normilogiikka toimi, sillä on ihan omat kuviot....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti