keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

On niin helppoo olla onnellinen

Sunnuntaina suunnattiin Waaran ja Tuurin kanssa Lappeenrannan (Imatran) näyttelyyn. Tuomarina oli Dagmar Klein Romaniasta, kelpoja kehässä 23 kpl.
Ensin kehään pääsi Tuuri nuorten luokassa. Aluksi liikkui hyvin, mutta sitten peitsaaminen löysi taas tiensä kelpien jalkoihin... Muuten esiintyi suht hyvin, tuloksena sileä ERI1 kahden koiran luokassa.
Waara pääsi sitten valioissa kehään kahden muun valion kanssa. Waara oli NIIIIIN liekeissä! Ei meinannut nahoissaan pysyä vuoroaan odotellessa. Etenkin ensimmäisillä juoksukiertoksilla Waaralla oli tulta tassujen alla, ja ravi meinasi karkailla laukaksi. Omalla vuorollaan liikkui hyvin, ja seistähän Waara on aina osannut tasapainoisesti häntää kevyesti heilutellen. Tuomarin tullessa kopeloimaan Waara pärskähti komeat räät tuomarin päälle, johon tuomari totesi nauraen ja räkää pyyhkien "Well, that wasn't very polite!". Selvästi kuitenkin huomasi, että tuomari tykästyi Waaraan kovin. Kilpailuluokassa nostikin sitten Waaran valioiden kärkeen, ja Waara oli valioista ainoa SA:n saanut. PU-kehässä vastassa oli junnu-uros sekä veteraani-Warma, ja taas kierroksen juoksun jälkeen Waara kärkeen, lopputulemana PU1 kera CACIBin. ROP-kehässä voitto meni ansaitusti superveteraani-Mistylle.
Kehän jälkeen oli epäuskoinen olo: Waara, joka 11 kuukautta sitten taisteli hengestään jalkavammansa takia, ennuste oli täysin tuntematon, pystyy osallistumaan näyttelyyn ja jopa pärjäämään siellä! Ei ollut itku kaukana, kun mietin mennyttä vuotta vaikeuksineen, ja nyt oltiin siinä, Waara innosta kiljahdellen kehästä voittajana palanneena. Etenkin se Waaran innokkuus on niin symppistä, tyyppi on ihan liekeissä kun pääsee touhuamaan! Sama tokotreeneissäkin, JAHUU! kuuluu heti, kun Waara pääsee hommiin. On se aika Apina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti