maanantai 24. marraskuuta 2014

Epävirallista

Molemmat isommat kelpiepainokset pääsivät eilen epäviralliseen tokokokeeseen.

Treenattu ei todellakaan olla, siis aivan oikeasti, ei olla treenattu. Jotain yksittäistä jäävää ennen ruokaa tms., mutta muuten parin viime kuukauden ainoa oikea treeni oli Waaran osallistuminen tokokoulutukseen 14.11.

No, teoriassahan nuo osaa kaikki EViL-liikkeet, joten eiku kokeilemaan!

Paikkamakuu (tehtiin siis näin päin)
Molemmilla ihan ok, hieman levottomuutta & haistelua, Waara myös vinkui jätettäessa.

Istuminen
Nemo teki hienosti! Waara teki n. 1,5min hienosti, mutta alun aavistuksen ryhditön asento kostautui ja tipahti maahan.

Yksilöliikkeet suoritusjärjestyksessä jos oikein muistan, luoksetulosta poikki

Metalli
Pehmeä alusta teki tepposet, ja ekalla heitolla kapula pomppi indokiinaan.
Itse liike molemmilla ok. Tai no mitä nyt Waara sai emännän romahtamaan, kun palauttaessaan oli ensin tuomassa vanhojen oppien mukaan suoraan eteen, sitten muisti, että "ai niin sivulle!", ja hivutti noin 10 siirtymän verran itsensä pikkuhiljaa perusasentoon kapula suussaan. Siis istuen, ja hilasi kankkunsa nyknyknyknyknyknyknyk sivulle. Romahdin! Enkä ollut ainoa!

Ohjattu
Nemolle iski dementia, lähti suoraan vasemmalle kapulalle, stoppasi käskystä mutta "merkki"-käskyllä oli vakuuttunut, että sanoin "tuo", ja haki kapulan. Uusintana hieno! Ja järjetön palautusvauhti!
Waara häslesi merkillä jotain, eestaas korjaten, lopulta sain pysymään justiinsa metrin säteen sisällä. Itse nouto hieno!

Seuruu
Nemolta ihan hyvä nemoseuruu, Waarakin teki hyvää, ja paransi koko ajan loppua kohden.

Luoksetulo
Nemo valui nemomaisesti, mutta reagoi seisomisen käsimerkkiin! Waara teki paremmin, mutta seisominen valui hälläkin. Treenaamattomuus näkyi...

Tähän väliin tauko, tosin lyhyt, kun Nemon ja Waaran välissä vain 1 koira, ja Nemo tietty heti Waaran jälkeen taas kehään.

Tunnari
Nemo sähelsi ja nosti ensin väärän, sitten välähti ja löysi oikean. Waarallakin kierroksia kapuloilla liikaa, ei malttanut ensin haistella vaan surffaili ees taas, lopulta oikea löytyi.

Ruutu
Nemo löysi merkin, ja ruutuunkin sitten parin välivaiheen kautta...
Api ei löytänyt edes merkkiä, juoksenteli kiljuen ympäriinsä. Otettiin avustettuna uusiksi, ja sitten pystyikykeni.

Zeta
Nemo teki hyvin, kympin arvoisesti!
Ennenn Waaran suorituksen alkua ehdin sanoa, että tässä vireessä ei taideta paljoa jääviä tehdä. Mutta vielä mitä! Waara teki 10+++ zetan! Hienot jäävät, pysyi täysin liikkumatta. Oho!

Ällöliike (kaukot) viimeisenä
No ei olla paljoa treenattu, ja se näkyi. Nemo valui paaaaljon, Waara vähemmän. Mutta Waara teki hienon maa-seis-vaihdon, pieni valonpilkahdus kaukojen valottomaan yöhön! Liekö 14.11. saadut treenivinkit vaihtoihin (liike YLÖSPÄIN, ei eteenpäin) alkaa toimia, vaikka treenattu on sitäkin luvattoman vähän.

Nyt tarttis löytää koepaikka/-paikkoja, ja sitten treeniä alle!

Tuuri Tonderi Tötterström osallistui lauantaina LAUn valmennusrenkaan ensimmäiseen päivään, meillä on siellä ihan oma penturyhmä! Tuuri oli juttuja treenaillut Heinin erinomaisilla vinkeillä jo parisen viikkoa, joten oltiin hieman malliesimerkkinä muille, miten treenit etenevät. Ja esimerkkinä myös siitä, miten karataan toisten pentujen luo, ja miten emäntä noutaa tuhman Tuurin pois toisten pentujen luota. Oli kyllä superhäiriö, Tuuri + 2 muuta pentua (kelpie Perri ja bc-bestis Kaisla) tekemässä samaan aikaan. Vähän aluksi jokaisella ajatus ja askeleet kulkeutuivat toisten pentujen luokse, mutta pienellä huomautuksella saatiin kaikki pennut touhuamaan yhtä aikaa omistajiensa kanssa. Ja kotiläksyiksi iso säkillinen läksyjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti