lauantai 3. toukokuuta 2014

Pieniä Apinoita?


Määrä korvaa laadun, väittävät.
Tänään HAUn kisat Purinalla. Ensimmäistä kertaa kokeilin ns. pikakisoja, eli tutustutaan kahteen rataan putkren, sitten kisataan ne peräkkäin. Ratojen väliin jäi n. 10 min, mikä oli juuri sopiva hengähdys- ja ajatustenkasaustauko. Koiratkin pääsee helpommalla, kun jatkuvan lämppääjäähkäälämppääjäähkää- rumban sijaan yhdellä lämpällä aina 2 rataa ja sitten pieni jäähkälenkki, uudet tutustumiset, lämppälenkki, 2 rataa ja jäähkälenkille. Ja kisapäivä pulkassa!
Tulokset vanhaa tuttua HYLHYL5HYL. Ja yhdet ensimmäistä ja viimeistä kertaa jalassa olleet housut, joille Waaran kynsi oli liikaa. Tässä tapauksessa RIP- lyhenne lienee erittäin osuva, sen verran reippaasti lahje repesi.

Videolle sain kaikki radat, kiitos Hennan! 2 ekaa rataa varastaa taas törkeästi, puomit on umpisurkeita ja vikan radan An alastulo ei ole kontaktia nähnytkään. Loppuhuipennuksena tokan vikan esteen hylly, tosin muutenkin vika rata oli päivän huonoin.
Tässä siis radat suoritusjärjestyksessä:
http://youtu.be/cJgzLC4rtN8   
http://youtu.be/U-lBpBlHTFc    
http://youtu.be/b1A9MSsjgz4   
http://youtu.be/hsd-w3FFQ2s  

Waaralle on muuten tiedossa "päiväkahviseuraa" toukokuun aikana, eli jos kaikki sujuu hyvin, niin loppukesästä on toivottavasti monta pientä Apinanlasta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti