keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kisailtu on


Hyppysertin jälkeen on juostu Waaran kanssa rata jos toinenkin.
Nollia? Eiiiiiiihän me nyt sellaisia...

Kotkan iltakisoissa 3 rataa, tuloksia en edes muista, ehkä HYL-5-HYL?
Imatralaisten 2 rataa LAUn hallissa, HYL-HYL. Ekalla radalla tapahtui mystinen viskileikkauksesta irtoaminen totaalisen epäloogiseen suuntaan keskellä rataa olevalle hypylle. Tarina ei kerro, mitä pienen kelpien päässä liikkui, mutta kuvitteliko lie hypyn takana olleen pituuden nurkkakeppejä kepeiksi? Samaisissa kisoissa tein lainakoira Mata-sheltin kanssa 5 ja 0, aika hyvin, kun ei Matan kanssa treenattu paria lämppäesteillä otettua hyppyä enempää! Ja agiradallakin nolla oli lähellä, tokavikana esteenä keinu, ja siltä himpun liian aikainen poistuminen ja lennoksi tuomittiin. Jäi kyllä hyvä fiilis noista Matan kansas tehdyistä radoista, sitähän ihan tunsi osaavansa jotain!

Tämän hetken suoritustasosta ja -varmuudesta kertonee parhaiten se, että pääsiäisenä Joensuun kisoissa meinattiin saada toinen SERT-H suorituksella, jossa meinasi romahtaa niin koira, ohjaaja kuin tuomarikin. Mutta siis hei hyvällä tavalla! Ohjaajalla ei pitänyt pokka, kun koira "vähän" irtoili ja haki hieman erikoisempia linjoja esteille, tuomari tuli radan jälkeen kuittaamaan, että oli aika levotonta menoa. Harvemmin kait sitä voi radan jälkeen miettiä, että kumpaa nauratti enemmän: ohjaajaa vai tuomaria? Ja se SERT-H meni loppusuoran alussa ohjaajan henkisen tilan takia myöhästyneeseen saksalaiseen, koira hyppää puhtaasti, törmää edessä olleeseen ohjaajaan, kimpoaa takaisin päin siivekettä ja rima tippuu. Radalta tuli vain yksi nolla. Meinasi olla mehut rinnuksilla, kun menin kisakirjaa hakemaan, ja juuri kuulutettiin hyppärin toiselle sijalle kelpie Waaraa. Että mitä?  Etenmä oli radalla reilusti alle 4m/s, mikä kertonee ihan riittävästi suorituksen laadusta, kun yhtään kieltoa ei kuitenkaan tullut. Muut radat meni sitten normitahtia n.4,5m/s. Ja pääsiäisenä siis 7 rataa, nolla nollaa.

Viime viikonloppu menikin sitten SAGin vuosikokouksessa. Kokouksen jälkeen huomasin olevani mukana SAGIn hallituksessa. Hupfifta!2 kommenttia:

  1. Moi!

    Täällähän on tuttuja. :) Voinko laittaa teidät oman blogini "näitä luetaan" -listalle?

    Eeva

    VastaaPoista