sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lomat loppuu, nollatili aukeaa

Nonni, täällä taas!

Kesäloma mennä hurahti vähän liian nopeaan tahtiin, mutta tavoite tuli saavutettua: kesälomalle ei ollut mitään tavoitteita, ja niin se toteutuikin! Kolmas lomaviikko kurvailtiin Lapin maisemissa, ja pitihän sitä kotimatkalla sitten pysähtyä Kemiin kisaamaan agilityä... Niin, ja treenattiin muuten Levin maisemissa paikallisen koiraporukan esteilläkin, ja vastavuoroisesti sitten vähän kouluttelinkin heikäläisiä. Kiitoksia vainen estelainasta, jos joku kittiläläisistä tänne eksyy lukemaan!
Mutta niin, ne Kemin kisat... No, ekalta radalta puomin alasmeno (tuli poikittain) sekä rima, eli kymppi ja luokan nopein aika kaikki säkäluokat mukaanlukien. Päälle sitten kaksi hylkyä, että ihan sitä perusnormaalia menoa taas. Paljon hyvää, ja sitten ne ohjaajan sähläykset hylkäämässä.

Eräs kemiläinen sähellys http://youtu.be/Q5rgN3NM1YI

Sitten tänään surffailtiinkin oman seuran kisoissa. Tuomarina ulkomaanasukka Grunderin Sascha, jolla oli ihan kivan kinkkiset radat. Semmoiset, joilla pitää vähän jumpatakin, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tykkäsin! Ekalla radalla (KV) typerä keppivirhe, takaaleikkauksen luki käskyksi jättää kepit kesken ja hakea vieressä oleva hyppy. Ennen A:ta väännettiin sitten tosissaan, että hypätäänkö se hyppy ennen A:ta vai ei. No hypättiin lopulta. Ja sitten se virhe, mistä ei puhuta kun ei sille mitään mahdeta.
Toinen rata sitten hyppäri. Alussa meni pupu pöksyyn, ja kolmosen vastaanottovalssi vaihtui nössöohjaukseen ts. takaaleikkaukseksi, mutta näytti se menevän joten kuten noinkin. Keppikulma oli haastava, ja Waarastakin näkee, että ihan tosissaan miettii, mistä aloittaa. Mutta onnistui! Sitten olikin aika RAIRAI-meininkiä melkeinpä koko loppurata, kulki kyllä tosi kivasti! Nollalla ja -5.14 ajalla maaliin, sijoituksena neljäs. LAUlaiset on tarkkoja näissä hommissa: sijat 2-4 tuli meille, ja koirakot puolen sekunnin sisällä kaikki!

Videota tämän päivän radoista http://youtu.be/kOog-l8UXE4

Viikon päästä sitten agin piirinmestikset. Kiva oli saada eka SM-nolla nyt tähän saumaan, niin toivoa on joskus saada sitten seuraavakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti