sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tuplavoittaja Waara

Huhhuh millainen viikonloppu!
Lähes 1000 km autolla ajamista, LPR-HKI-LPR-HKI-LPR, tänä aamuna lähdettiin jo klo 5.30 kohti Helsinkiä.

Mutta kyllä kannatti!

Waaralle Messarista junnuvoittajatittelit kumpanakin päivänä, eli virallisesti sitä ollaan nyt
HeJW-10 JV-10 Winsure Wilkawatt

Lauantaina kelpieitä oli kehässä 23 kpl, junnu-uroksia 2kpl.
Tuomarina Manuel Loureiro Borges Portugalista
"Nice head and expression. Good neck. Topline could be straighter. Good front. Enough bone. Good angulations. Nice temperament. Nice mover"
JUN- ERI JUN1 HeJW-10

PU-kehästä lennettiinkin sitten saman tien poies :D

Sunnuntaina kelpoja paikalla 26, joista junnu-uroksia 4.
Tuomarina Pirjo Aaltonen
"Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan sopusuhtainen, tasapainoisesti rakentunut uros. Hyvät pään mittasuhteet ja ikäisekseen sopiva kallo-osan leveys. Hieman karvattomat silmänympärykset häiritsevät ilmettä. Hyvä runko. Sopivasti kulmautuneet raajat. Liikkuu hyvällä askeleella, hyvin edestä ja takaa."
JUN-ERI JUN1 JV-10

Tällä kertaa ei ekassa rytinässä vielä PU-kehästä tiputtu, mutta sitten tuli lähtö, eli ei sijoitusta :)
PU-kehässä edellä juossut uros kääntyili vähän väliä ärisemään Waaralle, ja Waaraa mokoma käytös suorastaan hämmästytti, joten ravatessa mokomasta moukkamaisuudesta piti haukkuen ilmoittaa myös muille :D Tai sitten pitkä näyttelyviikonloppu oli vaan vienyt jo kaikki mehut koirasta, eikä enää jaksanut pitää mölyjä mahassaan ;D
Kaikille junnu-uroksille ERIt, eli laadukkaassa seurassa tittelistä kisattiin :)

Waaran käytös niin kehässä kuin muutenkin näyttelypaikalla oli täysin moitteetonta. No okei, olihan se hetkittäin vähän "JEEJEEIHANAA!!!" Waarakin nähtävissä, mutta ei minkäänlaisia ärinöitä muille koriille saatikka ihmisille, eikä stressin oikeita kertaakaan. Häkissä oltiin hiljaa, ja remmin päässäkin makoiltiin rauhassa omaa vuoroa odotellessa :)

Isot kiitokset Hannalle, joka kumpanakin  näytelmäpäivänä ulkoilutti kotiin jäänyttä Nemoa! Rauhassa sai reissussa olla kun tiesi, että Bomba on hyvässä hoidossa :)

Seuraava näyttely onkin sitten näillä näkymin vasta pääsiäisenä, ja sen jälkeen saatetaan odottaa jopa sen maagisen 2v rajan ylittymistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti