sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Aina ei voi voittaa, ei edes saada tulosta

Paluu maanpinnalle tapahtui tänä viikonloppuna.

Waara kävi lauantaina Karkkilan ryhmiksessä kokeilemassa, josko Bisterin Soilen tuomarointi olisi toukokuulta muuttunut.

No ei ollut.

"Hyvin kaunislinjainen mutta vielä kovin rungoton. Hyvärakenteinen nuori uros. Lupaava pää. Hieman kookkaat korvat. Hyvät silmät ja purenta. Hyvät kulmaukset. Kapea. kehittymätön runko. Oikea asentoinen häntä. Erinomaiset liikkeet. Ihastuttava luonne"

EH napsahti. Edelleen tykkää ja kovasti, mutta Waaraa on vaan edelleen liian luikku Bisterille :D Kehässäkin ensimmäinen lause oli "oikein tyypillinen teinipoika", ja siitä jo arvasin, ettei tipu erejä eikä sertejä. Tosin ei me niitä sertejä enää ennen ensi syksyä kaivatakkaan :D
Kehässä Waaran lisäksi 2 valionarttua, toiselle EH ja toiselle H, joten ei ollut kelpieissä ROPpia olleskaan.

Tänään sitten Nemon kanssa AVOilemassa. Etukäteen tiesin, että tältä tuomarilta ei kannata paljoa ykköstä toivoa, tiukka on linaj ja niin oli tänäänkin. Tuomarina siis Taru Torpström.

Paikkamakuu 6
Alku meni säätämiseski, valmistelin Nmeon, liikkuri kysyi oletteko valmiit ja käskytti. Nemo meni hienosti maahan, sitten tuomari huomauttaa, että yksi koirakko ei ollut valmis, eli uudestaan. Nyt Nemo meni sitten vasta toisella maahan, ja jäi selvästi normaalia levottomammin tuon säheltämisen takia.
"Oli todella todella huono suoritus, antaisinko nollan.. Hyvin levoton ja haisteli, koko ajan käänteli takapään asentoa. Oletko tietoinen ongelmasta?" Vastasin, että kylmällä ilmalla käy levottomaksi. Armosta antoi sitten 6. Mirka tosin sanoi, että olisko 2 kertaa lonkkaa vaihtanut, ja nuuski maata. Eli taisi olla melko normimakuu Nemolta.

Seuruu 5
"Ensimmäistä kertaa koko tuomarointiurani aikana näen kisassa koiran, joka ei tee yhtään perusasentoa. Siis hämmästyttävää, ei yhtään perusasentoa!! Ja seuraa aivan liian lähellä, käännöksissä osui vasempaan jalkaan." En tiiä mikä noihin peruksiin tuli, mutta muuten seurasi sikahyvin! Ja hei, mie tykkään TIIVIISTÄ seuruusta... :P

Maahanmeno 9
"No se seuruu..." Eikä muita kommentteja.

Luoksetulo 5
Valui, mutta miusta ei noin pahasti, tiiä sitten.

Seisominen 0
"Liiikkeestä tulee 5, jos koira liikkuu jätön jälkeen, tämä liikkui jo jätettäessä". Asia pihvi.

Nouto 8
2x irroituskäsky.

Kaket 0
Ei mennyt ekalla maahan, ja muutenkin ihan surkea esitys. Nemo taisi osoittaa mieltään tuomarille... :D

Hyppy 6
KLONG mennessä, jäi istumaan käytännössä nenä kiinni hypyssä, joten KLONGPAUK takaisin.

Kokonaisvaikutus 8
"Mikä näitä koiria täällä tänään vaivaa, loppua kohden muuttuu moni koira omituiseksi, niin tämäkin. (jaadijaadijaa ja lisää haukkuja) Minkä ikäinen tuo on? (4v) Onko vika koirassa, onko se epävarma, vai ohjaajassa, vai jännitätkö sinä?" Tuumasin tähän vain, että "Me vaan ollaan tällaisia", kättelin ja poistuin kehästä.
Kummallista sinänsä, että tuollaisella pisterivillä + kasalla haukkuja antoi kokonaisvaikutuksesta 8 :P

Pisteet siis 97, eli ei ihan sitä ykköstä... :D
Uusia kokeita katseltu, katotaan nyt tuleeko sitä ykköstä ennen inhottavia pakkasia.

Mutta mitäs pienistä, silti meitä vaan naurattaa :D

1 kommentti:

  1. Voi mitkä järjen riemuvoitot etenkin tuossa ekassa kuvassa..:DD

    VastaaPoista