lauantai 23. toukokuuta 2009

Mitäköhän keksis - 2 viikon loma(utus)

Aikaa olisi nyt vaikka kuinka paljon, 2 viikkoa lomautettuna niin ei kiirettä mihinkään.
Agia pitäisi WW:n kanssa treenata vaikka kuinka, me kun osallistutaan Agirodussa möllijoukkueeseen kera Retan, Tiipiin ja Picon.
Päättyvällä viikolla ei keritty treeneihin kertaamaan, mutta eikös se sanonta mene, että lahjattomat treenaa? :D

Viikon päästä torstaina lähdetään Mirkan&Rapen kanssa kohti Turkua, käydään kääntymässä Kelmi&Nallikallion kennelleirillä. Toivossa on, että saisin Nemon samalla reissulla Piiran Leenan käsittelyyn, mutta kaikki riippuu siitä, tuleeko peruutusaikoja.
Eli jos joku Leenalta 3.-5.6. ajan varannut lukee tätä, niin olisit maailman ihanin ihminen, jos siirtäisit omaa aikaasi ja vielä mainitsisit Leenalle, josko ajan saisi meille :) Myö kun tullaan täältä susirajalta asti, niin tosi harmi, jos ei Leenalle päästäkään.

Ja kotimatkalla Turusta onkin sitten Laukaan tokokoe. Pitäs vissiin reenata tokoakin, ennen kaikkea sitä pirun hyppyä.

Nemo pääsi eilen fiilistelemään agihallille. Meni pariin kertaan putken ja pussin, sekä rauhallisella vauhdilla puomin. Hienosti oli muistissa kontakteilla pysähtyminen. Ja ne irtoamiset putkeen! Ei tuo eläin viime kesänä noin irronnut, ja nyt takana 9kk tauko ilman vilaustakaan agiesteistä! Ei olisi kyllä kannattanut Nemolla edes tuonkaan vertaa esteitä mennä, nyt harmittaa taas entistä enemmän, ettei Nemosta tule agieläintä...

Nemo on käynyt uimassa nyt muutaman kerran, edelleen se mahan kastuminen on pahin hetki, sen jälkeen kyllä ui mielellään ja jää aina rantaveteen krokotiilinä odottamaan seuraavan kepin heittoa :D Liekö sitten uimisesta johtuvaa vai mistä, mutta Nemon olemus on muuttunut rennommaksi, ja takajalkojen liikkeet "varmemmiksi". Kipuillut tuo ei ole, joinakin iltoina ollut aavistuksen jäykkyyttä, mutta luultavasti lihasperäistä.

Maanantaina jännitys tiivistyy: Nemo menee Tikalle akupunktioon.  Etukäteen hirvittää, mihin niitä neuloja enemmän päätyy: Nemoon vai Tikan Mattiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti