perjantai 31. lokakuuta 2014

Mahdollisesti Ehkä

Lauma on vahvistunut norjalaisella Tuuri Thorinpoika Syväsilmällä, DeepEyes Possibly Maybe V.

Tuuri matkasi Suomeen komeasti lentokoneella 2.10., samalle reissulle yhdistettiin myös parin päivän lomailu Oslossa.

Tutustuminen Nemoon ja Waaraan sujui oletetust:
Nemo sanoi PÖÖÖÖ! Tuuri säikähti ja se siitä. Waaraa oksetti koko pentu niin paljon, ettei mielipidettä kyennyt edes ilmaisemaan.
Nemo on ollut Tuurin kanssa äreä vanha ukko: yhtään et pentu perk*** naamalle hypi tai pääs irtoo. Ja Tuuri uskoo. Muuten ei ongelmaa.
Waara alkoi pikkuhiljaa lämmetä, ekan viikon jälkeen kykeni jo olemaan parin metrin säteellä ja vahingossa vilkaisemaan Tuuria, 2 viikon jälkeen rallasivat ulkona ja kolmannella viikolla jo painivat sisällä. Waara ei osaa sanoa Tuurille selkeää mielipidettään, eipä yllätä. Yrittää Api-parka ärisemällä saada pennun lopettamaan ei-toivotut toiminnot, mutta turha toivo. Hyvin nuo saman katon alle ovat mahtuneet, Tuuri viettää yksinolonsa omassa aitauksessaan kaiken varuilta kuitenkin (ja muun omaisuuden varjelemiseksi...)

Aivan mahtava tyyppi! Rohkea ja reipas, häntä tötteröllä joka paikkaan. Ihmiset moikataan, koirat moikataan, äänet ei hetkauta eikä alustat. Leikkii, ahne kuiin mikä. Ja katkaisi jo molemmat yläkulmurinsa, jämät leikattiin 2 viikkoa sitten pois. Tarvinneeko sanoa, että Nemo liittyy tilanteeseen, jossa hampaat katkesivat...



Ensimmäinen ryhmäkuva 4.10.2014






9 viikkoa


Tuuri 10 viikkoa, kera Kaislan (c) Marjo P. 


(c) Marjo P. 


(c) Marjo P. 

(c) Marjo P. 


10 viikkoa

Kera Mirkan kelpojen

Ei selvitty 10 sentillä...

11 viikkoa, Kiitolan avajaisissa (c) Miira I.

 Hyeena 12 viikkoa, (c) Marjo P.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti