lauantai 15. maaliskuuta 2014

Epistelyä

Reilu viikon flunssailun jälkeen (ja osittain vielä jatkuessa) on hyvä käydä testaamassa, miten surkeasti voikaan agilityrata sujua. Oman seuran epiksissä siis käytiin kurvailemassa yhden radan verran.

Jo kolmannella esteellä vekkasin aivan liian lähellä estettä, minkä seurauksena rima alas. A:n alastulo oli komea (loikka), ja sitten onnistui hienosti vastaanotto putken jälkeiselle hypylle, mutta sitten  koira tuli ja koira meni ohjaajan seistessä paikoillaan. Vähän jähmeää joo... Ja takaakierto tietty seuraavana, jonka Waara ehti jo hypätä väärään suuntaan. Ohjaajalla meni se vähäinenkin järki ohjaamisesta. U(u)nohdin jo, miten lopun putkihässäkkä oli tarkoitus suorittaa, joten Waara sai mennä putket noin ja näin ja sitten 2 vikaa hyppyä maaliin. No, tulipa käytyä. Olennaisinta oikeastaan oli se, että lähdössä Waara mateli heti jätön jälkeen, mistä huomautin ja palautin koiraa vielä alkuperäistä kohtaa taaemmas makaamaan. Ja sitten pysyikin hyvin.

Ensi viikonloppuna tosiaan tiedossa Jyväskylässä Mujusen hyppärikimara (3 hyppäriä, 1 agirata), innnolla odotamme, miten niistä selviämme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti