lauantai 7. heinäkuuta 2012

Mitä, missä, milloin?

Mitä vikaa on kuukauden päivitystauossa?
Se, ettei enää todellakaan muista, missä tuli oltua, milloin ja mitä siellä tapahtui...

Luntataan kalenterista!

9.6. SM-toko Kuopio
Waara tänttähääräili AVOimessa.
Loppusaldo oli 150 ja jotakin, melkein ykkönen.
Lisähaastetta toi ohjaajan flunssan jälkeinen ääni, tai siis se, ettei sitä ääntä ollut. Siis oikeasti. Kraaak! Pika-apuna kokeilin laulajien kikkaa, eli nappasin aamulla tunti-pari ennen kehää kyytabletin laskemaan turvotusta. Sen verran vissiin auttoi, että sain edes kieu'ttua jotain käskyjä.
Pisteet luntataan koelapusta, kuka niitä enää muistaa.

Ensimmäisessä kehässä
Paikkamakuu 7
Waara ei vaan tainnut tajuta, että heijoo paikkamakuu! vaan meinasi lähteä miun perään jätössä. Onneksi oli tipahtanut puoliksi nousseesta asennosta takaisin tonttiin.

Tokaan kehään tuli vähän kiirus, kun olikin aikataulusta reilusti edessä, ja kuulutuksissa puhuttiin vain kehien numeroista, ei luokista niin kuka niitä nyt tajuaa... Minä ainakaan.
Mutta siis.
Seuruu 9
Oikein hienoamainiota! Taisi täyskäännöksessä olla vähän väljää (mitä nyt parista metristä) mutta muuten oikein hyvä!
Nouto 9
Tässä oli liikkurilla ja tuomarilla naurussa pitelemistä, itse en pystynyt edes pidättelemään.
Kapulan heitto, ja perään sitten noutokäsky "TuO!" oikein komeasti kiekaistuna, siis kyllä, se oli nimenomaan kiekaisu, kun äänetön ääni vähän temppuili. No mutta tärkeintä on se, että yleisö viihtyy ja liikkurilla ei ole tylsää. Aijoo, piste lähti törmäämisestä palautuksessa. Eiku sivulletulon ennakoimisesta, Nemohan se törmääjä on.
Hyppy 0
No nysse ääni sitten kostautui. Hyvin hyppäsi, mutta kiekaistu "IsssTuU!" kuulosti vissiin vähän oudolta ja Waara hyppäsi kiireesti takaisin ja napakasti perusasentoon. Ainut että se istuminen tosiaan jäi välistä, ja ylipäätään pysähtyminen hypyn toisella puolella. Pikkuvikoja.

Sitten ooteltiin jokunen hetki, ja kehään nro 3
Liikkeestä maahan 10
Olikohan tämä tässä kehässä vai edellisessä.. No väliä hällä, kympsä tuli.
Liikkeestä seisominen 10
Sillai!
Kaket 7
Vasta toisella maahan (!) ja johonniin vaihtoon tarvittiin tuplakäsky.
Luoksari 9
Pikusen vinossa lopussa, muuten oli ihan-sairaan-makea-stoppi!

Waara vaikutti tuomareista oikein kivalta, ja kokonaisvaikutelmista tulikin 9 ja 10 eli 9,5 paperiin.

Pisteitä kertyi 154,5 eli AVO2 verran, sijoitus 38/76.
Waara toimi ko kaappikello ja junan vessa, keskittyminen oli töissä eikä ympärillä olleet noin miljoona koiraa ja monta kehää käskytyksineen vaikuttaneet sitten yhtään mitenkään.
Ensi vuonna samat  bileet, VOIssa ellei jopa EeVeeäLlässä?

Ja kalenteria etiäpäin...

12.6. oman seuran iltakisat
En muista tuloksia, mutta sen muistan, että ei ollut parasta menoa kyllä tosiaankaan. Tulikohan lie tuplaHYL.

15.-16.6. Agi-SM Jyväskylä (Tikkakoski!)

Oltiin julkkiksia jo ennen kisoja!
http://yle.fi/uutiset/koiraurheilu_vaatii_ihmiselta_hermoja/6179904

Perjantaina 2 rataa, ihan loistavaa menoa asenteella! Agiradalta puomin alastulon 5 (ohohups tulihan tosiaan täältäkin, eikä vasta agirodusta....), tipahti sivulta alas. Ja yksi rima. Nollalla oltaisiin oltu jossain 8-10 sijoilla, tultiin muuten LUJAA! Hypäri meni HYLlyksi, kepit lähti lapasesta ja väärä putki kutsui. Mutta sikamainionloistava rata muuten, pysyin suunnitelmassa! Toimii!

Lauantaina joukkuerata, Waara oli WUOKSin joukkueen eka koira.
Erittäin mainiota menoa, ohohups rima ja puomin ylösmenolta tuomittu 5, jota en suostu myöntämään, todistajia useampia että kyllä se tassu siihen osui ja selvästi. Nii kerta!
Yksi koira oli joukkueesta pois, joten kolmelle koiralle olisi tarvittu tulos, mutta yksi hylkääntyi. Eli ei tulosta joukkueelle.

Videontynkää kyseisistä karkeloista

Agirata




Hyppäri, huomaa etenkin Waaran aivomadot kepeille mennessä ja keppien lopussa





Sitten olikin vähän hiljaisempaa eloa, kunnes

26.6 Tokokoe Njemppa LPR
Tuomarina Nemon all-time-favorite Tommi Varis

Paikkamakuu 9
Vähän levotonta menoa.

Seuruu 9
Oli aika Nemppa! Perusasennoissa oli pakko laittaa etutassu miun kengän päälle koko ajan, mutta muuten ei juurikaan moitittavaa!

Istuminen 9
Mistä lie pojo läks...

Luoksetulo 7,5
Valui ja vinoon törmäten viereen.

Ruutu 0
NoVoiHyvänenAika. Onko ohjaaja valmis? Nyökkään. Ja Nemo kimpoaa NYÖKKÄÄMISESTÄ kohti ruutua. Joo no kiva, että ruudun vahvistaminen treeneissä tuottaa tulosta, mutta tuo nyt oli jo vähän liioittelua... Komensin takaisin ja otettiin uusiksi. Paljonpa lohdutti, kun Tommi totesi lopuksi, että tosi hieno ruutu muuten, mutta...

Nouto 8
Enmiemuista mistä läks pisteitä.

Metalli 9
Hyvä Njemppa!

Tunnari 9
No oli ihan jees, pikkasen piti mälvätä palautuksessa.

Kaket 7
Likkkui puoli koiraa eteenpäin, parempi tämäkin kuin 2 koiraa.

Kokvaik. 9
Tommi tykkää Nempasta ja Nemppa Tommista!

236 pistettä, mutta voitettiin, 1/6! Onneksi on jo se ykkönen, muuten tuo ruutu olisi saattanut vaikka harmittaa! Tommi vielä lopuksi totesi, että kunhan vähän malttia tulee, niin pistesaldo on päälle kolmensadan. Nemon kanssa se maltti vaan tulee vähän jälkijunassa, onhan Nemppa kohta vasta 6 v... :D

Sitten.

30.6. -1.7.12 Agirotu Kuopio

Perjantaina ei kisattu, lauantaina täräytettiin 2 rataa.
Oikea asenne on virallisesti löytynyt, radat on sikahyviä! Pikkuvirheitä tipahtelee, mutta en jaksa murehtia, ne kun saa pois niin johan muuten on tykitystä!

Eka rata oli Jalosen Karin agirata. Heti aamusella 8 jälkeen päästiin tutustumaan.
Puomin alastulolta 5, nyt ihan oikeesti loikkasi! Ja mainostin kaikille, että oli Waaran eka alastulovirhe. Paitsi että oho mites agi-SM-kisojen perjantaina... Tittidii.
Hylkäännyttiin, kun ohjaus jäi auki ja Waara fiksuna valitsi puomin A:n sijaan, mitäs et ohjaa nii kerta! Muuten kyllä toooosi hyvä veto! Video tuloo kunhan saan sen käsiini.

Koko päivä loikoiltiin kisapaikalla, ja semmottinen melko tarkalleen 12 tuntia odoteltiin toisen radan alkamista, olihan ne kisat sen reilu 2 tuntia myöhässäkin.
Illalla sitten kansainvälistä menoa Lee Gibsonin on muuten ihan kivannäköinen tuomari, aurinkolasit ja kaikki ja puku päällä vielä tuomaroi, ei paha ollenkaan EIKU siis Lee Gibsonin agiradalla.
Päätin jo etukäteen, että nyt muuten loppui se puomilta loikkiminen. No eihän se Waara meinannut lähdössäkään pysyä, piti ihan palauttamaan mennä. Eikä Gibson ymmärtänyt miun vihjettä, kun huusin puomin alastulossa monta kertaa "Ota! Ota!" olisi vissiin pitänyt huudella "Take! Take!" niin josko engelsmanni olisi ymmärtänyt yskän... Videolta laskettuna semmoset 4 sekuntia mietittiin puomin alastulon suorittamista, että kivasti annettiin muille tasoitusta. Muuten tehtiin ihan kivanoloista menoa, etenkin keppien törkeän avokulman onnistuminen oli Waaran kisakeppikoomailun jälkeen oikein mukavaa! Nollalla selvittiin maaliin, aikaakin jäi puomista riippumatta vielä melkein 3 sekuntia tuhlattavaksi. Lopullinen sijoitus selvisi sitten paria päivää myöhemmin, kun tulokset tuli nettiin, 10/76 että ei paha!

Sunnuntaina sitten kyseltiin, että ArWaa onko KiWaa? , tai no Kitkan juoksujen takia kait ennemminkin ArWaa onko PiWaa? kun Piuha hyökkäsi varakoiran paikalta radalle.
Kivastikovaa tykitettiin, Piuhiskin hoiti tonttinsa oikein mainiosti! Waaralle tyhmä HYL, kun tyhmä ohjaaja löysäili alun putkella, ja Waara ehti sitten kääntyä putken jälkeen hypyn väärälle puolelle. Muuten mentiin oikein kivasti, lopussa okserista rima alas, kun oli aika nafti väli A:lta okserille.
Lopputuloksissa meitin joukkue oli 7, parhaana kelpojoukkueena. Ensi vuonna uudestaan paremmalla sijoituksella!

Joukkueradan menoa




Että semmottinen kesäkuu!
Ensi tiistaina lähdetäänkin tänne http://www.slottshoppet.se/ !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti