tiistai 31. elokuuta 2010

Apina epiksissä

Suunnattiin tänään töiden jälkeen Imatralle WUOKS:in agiepiksiin.
Ilmoitin Waaran sekä mölliradalle että 1. luokan kisaavien radalle, jotta saatiin monta toistoa oudoilla esteillä, etenkin kontakteilla.
Kummatkin radat oli mukavia, ei liian suoria vaan kääntöäkin sopivasti :)

Möllien rata näytti tältä



















Ensimmäinen hylky tuli A:n alasmenolta, kun nostin Apinan takamuksen takaisin kontaktille. Sitten taisi puomilta tulla kielto, kun outoa puomia ei voinut lähestyä normaalisti, vaan käskyllä "Puomi" Waara jäi seisomaan 10 cm päähän puomista :D Koko puomi mentiin muutenkin hiipparoimalla, kun oli sen verran outo elämys. Alastuloasentoakin piti houkutella, kun ei muuten voi tulla tarpeeksi alas. Sitten olikin loistavaa menoa aina viimeiselle hypylle asti, jossa unohdin ohjata, ja Waara jäi pyörimään hypyn eteen, ja sujahti lopulta ali (oliko tämä siis hyl eli 10?). Otettiin vielä vika hyppy uudestaan, ja saldoksi kertyi 25. Mutta mainiota menoa!

1 luokan kisaavien rata sitten vuorostaan näytti tältä



















Alun kolmen ensimmäisen hypyn kulmaa muutettiin loivemmaksi, ja muistuttelin itselleni, että käännä kunnolla.. No arvatkaas muistinko. Waara sujahti kakkosen ohi ja yli kolmosesta, eli HYL. Mutta mehän jatkettiin rataa tietenkin :)
A onnistui nyt hienosti, samoten täysin tähän astisista renkaista poikennut kapeareunainen rengas. Puomikin toimi mainiosti. Jätin Waaran puomin alasmenolle, jotta saan oikaistua kunnolla kepeille. Muuten hyvä, mutta unohduin itse seisomaan kun käskytin Waaran kepeille... Waara haki oikein mutta jätti kepit samantien kesken ja kääntyi tuijottamaan "Mihin sää jäit?" Uusi lähetys ja kepit mentiin komeasti :D Vauhti hiipui loppua kohden, mutta jokaikinen keppi mentiin ilman käsiapuja :) 
Unohduin ihailemaan onnistuneita keppejä, ja ohjaus jäi unohduksiin samalla. Waara pelasti vielä hypyn 12, mutta emännän nukkuessa sujahti putken väärään päähän. Jatkettiin suoraan rataa mokomaa korjaamatta, miun törppäyshän se oli. A toimi taas, ja rengas mentiin takaaleikkauksella ongelmitta :) Sitten enää vika hyppy ja hengissä selvittiin! :D

Molemmilla radoilla rimat oli 55, joita ei Waaran kanssa olla paljoa treenattu. Eka radalla ei tullut yhtään rimaa alas, toka radalla taisi kolahduksista päätellen tippua 2. Veikkaanpa, että pudotukset meni väsymyksen piikkiin, ja alustakin alkoi olla ponnistuspaikoiltaan pehmeä. 

Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä fiilis! Lähdettiin treenimielessä outoon paikkaan oudoille esteille, ja Waara toimi paremmin kuin etukäteen kuvittelin! Etenkin kepit ja puomin onnistuminen erilaisina esteinä oudossa paikassa yllättivät kyllä emännän :) Hieno pieni apina :)

Ja jottei tuo toinen karvainen unohtuisi, niin Nemon kanssa tehtiin muutama tokoliike, kun oli häiriötä tarjolla. Luoksetuloa sekä AVO että VOI-tyyliin. Seisominen valuu, maahanmeno parempi, Seuruun askelsiirtymiä, näissä Nemo on PRO :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti