sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Misseilyä ja muuta touhua

Waara pääsi eilen ensimmäistä kertaa virallisen ikäisenä näyttelyyn.
Aloitettiin pienistä piireistä eli Parikkalan ryhmiksestä, jossa paikalla 4 kelpietä, kaikki uroksia.
Tuomarina Soile Bister.
Ja arvostelussa sanottiin:


Erinomaisen tyyppinen hyvin kaunislinjainen, riittävä luustoinen 9kk uros, joka saa miehistyä. Ikäisekseen hyvä pää, korvat ja ilme. Lapa voisi olla viistompi, muutoin erinomaiset kulmaukset. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko ja hyvä häntä. Hyvät liikkeet ja ihastuttava luonne!
EH JUN1


Eli ainoa vika oli oikeastaan se, että Waara on vasta 9kk ja näyttää ikäiseltään :D Käytöksessä ei moitittavaa, yhden kerran piti haukahtaa, kun joku kehänlaidan koirista haukkui ensin :D Tuomarista tykkäsin kovasti, osasi käsitellä koiraa mukavasti ja kertoi myös kehän lopuksi, mistä tykkäsi, mistä ei.


Samaisessa näyttelyssä Rape oli ROP, joten kiireesti luonnetestiin, niin saadaan uusi muotovalio :D


Muuten viikko meni agitokoillessa. Waaralta saatiin kepeistä kaikki verkot pois, ja nyt ajattelin jättää kepit hautumaan pienen koiran päänuppiin, palataan kesemmällä asiaan :)


Nemon kanssa on tokossa keskitytty edelleen kokeessa epävarmoimpiin liikkeisiin, ja lisäksi jatkettu ruuturallatusta. Ruutu on Nemon mielestä sikahauskaa, sinne kun voi tarvittaessa vaikka peruuttaa :D Ohjattua noutoakin on otettu, samoten tunnaria ilman ongelmaa. Viikon päästä taas kerran kokeeseen, se ykkönen ois ihan kiva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti