sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Agitreeniä

Tänään oli LAU:n valmennusryhmällä taas "Tuija-päivä", eli valmennusrenkaan kouluttaja Kokkosen Tuija oli kouluttamassa. Menin taas vihko kourassa oppia saamaan :D

Väliajalla sekä Tuijan treenien loputtua otettiin Waaran kanssa samaa rataa pätkissä.

Ensin pätkä 1-6. Kakkoshypyllä niisto, ensimmäisellä yrityksellä Waara törmäsi miun käteen :D Toisella tajusi jo hidastaa vauhtiakin... Hienosti kääntyi, ja pitihän sitä kokeilla. Sylkkärillä käänsin kepeille, itse jäin keppien oikealle puolelle. Ja Waarahan teki ja ennen kaikkea: kepit tehtiin oikealla asenteella ja vauhdilla 8) Perjantain keppisuoritus oli laimea, nyt touhussa oli oikea asenne, joten nyt TODELLA jätän ne kepit tauolle :D Piti saada pohjalle erinomainen suoritus :D

Seuraavaksi väli 7-12. Laitoin Waaran A:n alastulolle 2on2off, ja peruspyörityksenä muuten, ei ongelmaa. Hypylle 9 nappasin Waaran putkesta suoraan, ja kääntyikin tosi nätisti!

Sitten vielä lopun kaahotus 13-17. Laitoin taas Waaran keinun alastulolle, ja sit läks! Ensimmäisellä yrityksellä jäi pyörimään putkien väliin, mutta vastaikkaisen käden avulla homma alkoi pelittää hienosti!

Lopussa vielä kokeilin niin, että menin putken 15 oikeaa puolta, ja otin Waaran putkien välistä hypylle 4. Ja Waarahan kääntyi! Etukäteen kuvittelin, että ei toivoakaan saada sitä tuosta putkien välistä pois, kun sai ensin juosta niitä peräkkäin. Mutta kääntyi hienosti!
Jäi ihan superfiilis, taitava pieni kelpie! Ja Waarakin puhkui itsetyytyväisyyttä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti