maanantai 8. kesäkuuta 2009

Laukaan tokokoe ynnä muuta

Lomautusviikot oli ja meni, heinäkuun lomautusviikkoja odotellessa...

Nemo säikäytti miut ontumisellaan viime viikolla.
Käytiin tiistaina Mirkan&Rapen kanssa rinkat selässä 6,5km reissu treenimielessä Kuusamon vaellusta varten. Nemo oli valjaissa, ja veti tietty lähes koko ajan. 
Illalla sitten miulla oli taas kolmijalkainen koira.... Hetken ajan meinasi epätoivo iskeä, sitten tajusin: sehän ontuu OIKEAA takajalkaa! Eli siis väärää kinttua!
Laitoin lämpöpussin kinttua hoitamaan ja toivoin, että kyseessä on vain lihasjumi...
Keskiviikkona kinttu oli vielä hieman jäykkä, torstaina jo normaali.
Eli todennäköisesti lihakset menivät vetämisestä jumiin, joten tästä lähin Nemo kulkee reissut panta kaulassa vetämisen estämiseksi. Nemolle kun valjaat= saa vetää...
Mutta kyllä tuo ontuminen säikäytti! 

Viime lauantaina olikin sitten Laukaan tokokokeen vuoro.
Lähdettiin Mirkan kanssa reissun päälle jo torstaina, oltiinpahan hyvissä ajoin paikalla :D
Tuomarina oli Salme Mujunen, ja paikalla myös harjoitustuomari, eli välit liikkeiden välillä oli toooooosi pitkät. Ja tämähän ei Nemon kanssa tiedä hyvää...
Seuruut meni penkin alle, ja muutenkin Nemon ajatukset ei olleet yhtään mukana.
Syitä miljoona:
- tuli liian kiire kehään, kun 2 edeltävää koiraa keskeytti heti alkuunsa
- kehä jääkiekkokaukalossa, johon mentiin portista, jonka vieressä oli 2 pentua, joista Nemo otti kivat ihkujaihkujaihkuja kierrokset... Ja vedin Nemon kaksin käsin kehään...
- unohdin neuvoa Mirkalle, että Nemon ruokakipon saa avata valmiiksi vasta viimeisen hypyn jälkeen, joten ruoka tuoksui välillä selvästi Nemon nenään..
- liikkeiden väliset tauot tooooosi pitkiä, piti pitää Nemoa pannasta kiinni, koska muuten olisi lähtenyt haahuilemaan

Kootut selitykset oli siinä, nyt liikkeisiin...

Luoksepäästävyys 9
Nousi seisomaan, mutta oli rauhallinen, eli ei hötkyilyä.

Paikkamakuu 10
Nemon perusmakuu, eli pää pyörii kuin pöllöllä, mutta pysyi paikallaan.

Seuraaminen kytkettynä 0
Jo perusasentoon saaminen oli tuskaa, ja seuraaminen oli surkeaa, täysin ala-arvoista. Yritin saada Nemon hereille käännöksissä tekemällä käännökset niin, että hihna samalla nykäisi Nemon mukaan, mutta ei niin ei. Nollaksi meni siis sen takia, että nykäisin 3 kertaa hihnasta= 3 lisäkäskyä.
Menin Nemon surkeasta seuraamisesta niin sekaisin, että tein täyskäännöksetkin väärään suuntaan. Normaalistihan me tehdään ne vasempaan...

Seuraaminen taluttimetta 8,5
Edelleen totaalisen surkeaa seuraamista, jos treenissä seuraaminen olisi tällaista, niin lopettaisin tokoilun heti...

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5
Seuraaminen himpun parempaa, muttei hyvää vieläkään. Maahan meni ok. Puolikas lähti rauhattomasta makuusta.

Luoksetulo 9
Ihme, että ylipäätään pysyi paikoillaan... Ollaan siirrytty suoraan sivulle tuloon luoksetulossa, ja nyt meinasi tulla eteen. Näytin kädellä pienen avun, jolla syöksyi ohi ja kävi kääntymässä metrin pari miun takana, ja tuli sitten viereen.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5
Itku meinasi jo päästä, seuruu SURKEAA, parin askeleen jälkeen irtosi reilun metrin päähän ja katseli maisemia... Olin ihan varma, ettei pysähdy kun ei minkäänlaista kontaktia miuhun. Karjasin kuiten ODOTA, ja ihme kyllä pysähtyi. Salme oikein kehui, että tosi napakka pysähtyminen. Mutta seuruu....huoh.

Estehyppy 8
Laitoin Nemon pannasta kiinni pitäen perusasentoon, koska häntä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Hyppäsi hyvin, mutta ajatukset oli jossain muualla... Karjasin ODOTA, pysähtyi ihme kyllä. Ei ottanut loppuperusasentoa, kun keskittyi tuijottamaan parin metrin päässä ollutta pikkulintua. Pisteet lähti karjaistusta käskystä ja loppuperusasennon puuttumisesta.

Kokonaisvaikutus 8
Liian käskevä äänensävy ja pannasta kiinni pitäminen. 

160p ja ykköstulos.
Hävettää tuollaisella seuruulla saada ykkönen.

Mirka otti liikeet videolle.
Huomaa etenkin seuraamisten välissä, miten hienosti Nemo käyttää tilanteen hyväkseen Salmen mennessä laittaman sadeviittaa päälle: Nemon karkaa ruoan hajun perässä kaukalon reunalle, ja sen jälkeen juoksentelu ympäriinsä, palaa perusasentoon juuri, kun Salme kääntyy teltasta kohti kehää.

Notta näin tällä kertaa. Ja ensi viikon tiistaina uudestaan Imatralla....

1 kommentti:

  1. Olet aivan liian kriittinen. Useimmilla menee joku liike kokeissa penkin alle. Tuo olis saattanut olla kuitenkin KP jos et olis hihnasta nyppässyt.

    Sitäpaitti Mujunen on tiukka tuomari. Jos sillä saa ykkösen ni ei se voi olla kamalaa :D

    VastaaPoista