sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Viikon kuulumiset

Viikko mennä surahti nopeasti.

Keskiviikko oli toimintaa täynnä.
Ensin oli Nemon fyssarikäynti. 
Eini käsitteli ensin Nemon vasemman puolen. Pieniä kipupisteitä löytyi sieltä täältä, lihaksissa jumia, kun ei ole päässyt liikkumaan.
Takajalkojen oikaisu taakse niin, että Nemo makasi kyljellään, ei meinannut onnistua sitten millään.
Lopulta venytys onnistui ja selvästi jokin "lukko" aukesi, sillä kipeämmällä oikealla puolella sama venytys sujui ilman ongelmia. Ja ensimmäistä kertaa Nemo rentoutti selkänsä niin, että takajalat jäivät venytysasentoon "suoriksi", eikä Nemo nykässyt niitä heti takaisin venytyksestä.
Itse asiassa jalat olivat rentoina ja liikkumattomina niin kauan, että mie jo ajattelin niiden halvaantuneen :D
Lepo on siis alkanut tehota, mutta kyllähän se kipeä kohta oli edelleen kipeä.
Tuumattiinkin Einin kanssa, että jatketaan lepoa vielä 2 viikkoa seuraavaan fyssarikäyntiin asti.

Fyssarikäynniltä kurvasin suoraan LAU:n uudelle upealle hallille, ja vuorossa oli ensimmäiset treenit Leenan Woo Whan kanssa. Etukäteen HIEMAN epäiltiin, suostuuko W tekemään yhtikäs mitään :D
Huoli osoittautui turhaksi, W oli yllättävänkin yhteistyökykyinen, ottaen huomioon pitkän treenitauon ja uuden ohjaajan.
Kyllähän W välillä unohtui omiin ajatuksiinsa, kurvasi Leenan luo helpomman namin toivossa ynnä muuta, mutta eiköhän se siitä, kunhan vauhtiin päästään :)
Miun pitää vaan koko ajan muistuttaa itselleni, että W:lle ei voi karjua samalla tavalla kuin Nemolle. Ja ääni pitäisi muutenkin saada pidettyä selvästi normaalia kimakkaampana, jotta W pysyy vauhdissa. Eli kumpikin opettelee, sekä mie että Woo Wha :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti