maanantai 2. maaliskuuta 2009

Ensimmäiset lepopäivät takana

Nemolla nyt 4 kokonaista päivää :D lepoa takana.
Liekö levon vai särkylääkkeen taikka molempien ansiota, mutta jalka on tällä hetkellä täysin oireeton! Edes minkäänlaista jäykkyyttä koivessa ei ole.

Perjantaina Nemon maha alkoi yhtäkkiä oireilemaan. Päivällä halusi kiireesti pihalle, ja kyykkiessään tuli mahasta kamala määrä ilmaa, ja hieman oli maha löysälläkin. Emäntä kauhistui siinä vaiheessa, kun hankeen ilmestyi kirkkaita veritippoja. Pelästyin jo Nemon sairastuneen suolistotulehdukseen, tai särkylääkkeen aiheuttaneen mahaongelmia tai....
Perjantai-iltana annoin Nemolle vain piimää sekä Canikur-tabletteja. Pe-la välisenä yönä Nemo halusikin 3 tunnin välein ulos, ja joka kerta sama juttu: hirveästi ilmaa, sontaa ei nimeksikään ja viimeisenä verta. Arvatkaa, kykeninkö keskellä yötä silmät ristissä kantamaan tuota koiraa rappusissa ylös ja alas... Sai kävellä itse, mutta hyvin rauhallisella vauhdilla.
Aamulla klo 6 maissa tuli viimeinen hätä pihalle, ja sen jälkeen maha rauhoittui.
Lauantaina annoin ruoaksi piimää ja lisäsin päivän mittaan sekaan kaurapuuroa, eikä maha enää oireillut.
Sunnuntaina maha toimi taas normaalisti, mutta annoin silti vielä piimää, kaurapuuroa ja vain pikkaisen normaalia ruokaa.
Metacamin jätin pois heti, kun mahaoireet alkoivat, Metacamilla kun voi haittavaikutuksena olla ripulia. Laitoin tänään Kouvolaan Nemon kuulumiset sähköpostilla ja kysyin samalla, uskaltaako Metacamia enää antaa. Toivottavasti huomenna ehtisivät vastaamaan, ilman lääkärin lupaa en uskalla Metacamin antoa jatkaa.

Sisätiloissa ollaan nyt naksun kanssa opeteltu temppu jos toinenkin, meillä on aikamoinen temppuvalikoima 4,5 viikon päästä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti