tiistai 23. kesäkuuta 2015

Päivitystä, päivitystä

Pari viikkoa hujahti taas nopeasti, vaikka mitään erikoisempaa ei tapahtunutkaan. Tuntuu, että viikot menee vain Univetin reissuja odotellessa...
Waara kävi toissaviikolla fyssarilla, kun onnistuttiin saamaan peruutusaika.
Rintaranka oli AIVAN jumissa, ihmekös tuo, kun kolmella jalalla könkkää. Hyvin saatiin auki kuitenkin, ja samalla hetkellä kun ranka aukesi, Waara huokaisi oikein syvään. Ja jotkut väittää, ettei fyssareista ole mitään apua... Pari päivää fyssaroinnin jälkeen Waara myös lopetti etujalkojen nuolemisen. Selvästi siis oireili tuota jumissa ollutta rintarankaa nuolemalla jalkojaann.

Viime viikon lastanvaihdossa ei ollut juurikaan mitään ihmeellistä. Puulasta vaihdettiin jalan etupuolelle. Muuten jalka oli edelleen olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, ei hiertymiä tms.

Eilen sitten olikin tärkeä hetki, kun Waara rauhoitettiin toivottavasti viimeistä kertaa, jalka pestiin ja nyt ei enää laitettukaan lastaa, vaan paksu tukiside. Näin itsekin Waaran jalan ensimmäistä kertaa yli 7 viikkoon, ja oli se kyllä säälittävä tikku terveeseen jalkaan verrattuna. Sain opastuksen jalan paketointiin, sillä perjantaina Waara menee fyssarille, ja siellä olisi tarkoitus purkaa paketti, jotta jalka saadaan kokonaisuudessaan käytyä läpi. Ja sen jälkeen sitten jalka pitäisi saada takaisin pakettiinkin...Tosin oli jo puhetta, että jossei paketointi onnistu, niin tehdään Patrician kanssa pikapatentti ja ajelen sitten Kouvolaan kunnollista paketointia varten. Fyssarikäynti on siis tällä kertaa Sipoossa, kun Kouvolan ajat oli kaikki menneet.

Tämän viikon Waara siis tallustaa tukisiteessä, joka sallii jalalle jo vähän taivutustakin. Perjantaina nähdään, onko jalka kestänyt...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti