perjantai 27. kesäkuuta 2014

Agin SM-kisat

Meidän osaltahan yksilökisat meni huti, sillä tupla jäi puuttumaan, aivan ansaitusti.
Osallistuttiin kuitenkin perjantain säälipleijareihin, eli kolmosten kisoihin ennen varsinaisen SM-rupeaman alkua. Agirata meni kyllä aiiiiivan täyskatastrofiksi. Vai mitä sanotte siitä, että ensimmäisen 6 esteen aikana ohjaaja on törmännyt kahteen esteeseen ja melkein kolmanteen... Loppuradasta ei oikeastaan ole edes muistikuvia, pois sieltä kuitenkin löydettiin. Hyppärille sitten latasin oman aivokoppani kuosiin: mielikuvaharjoittelua onnistuneesta radasta (enkä välittänyt järkyttävästä hyllysumasta, jopa huippukoirakot hyllyttivät ) ja oikeaa räyhähenkeä, sillä rataprofiili vaati parissa kohtaa todella tiukkaa haltuunottoa. Ja hitto vieköön, tehtiin ehkäpä koko meidän kisauran paras rata! Yhdessä kohtaa persjättö muuttui takaaleikkaukseksi ja siihen paloi aavistus aikaa, mutta muuten aivan sairaan hieno rata! Ja se näkyi myös tuloksissa:Serti noissa karkeloissa, juhuu!!!

Joukkuekisassa startattiin LAUn joukkueesta ensimmäisinä. Yksi pieni ohjausmoka vei muuten niin hienon radan hyllyksi, kyllä harmitti etenkin joukkueen puolesta!!! Lopulta ei saatu joukkueelle tulosta, mutta kaksi hienoa nollaa kuitenkin. Pienellä tuurinpoikasella oltaisiin päästy yhteistyloksissa vaikka kuinka korkealle, mutta jäipä nälkää ensi vuodelle....

Yksilökisoissa olinkin sitten turistina ja joukkueenjohtajana, ja kyllä kannatti olla loppuun asti:
Lappeenrantaa hienosti medien suomenmestaruus, loistavaa Ari & Kafi!!!!!

Sm-kisojen jälkeen onkin pidetty agitaukoa. Treenattu ollaan ainoastaan boxia hyppygrideillä, ajatuksena saada nyt "hieman" liian vaihdikkaaseen A:n suoritustapaan vähän tolkkua... Esim. joukkueradalla Waara suorittu A:n loikkaamalla harjan yli ja ottamalla alastulolla yhden laukan... Vähän liian hasardia!

Seuraavan kerran kisataan 5.7. Varkaudessa.

Pentua olen kysellyt nyt pitkin Ruotsia ja Tanskaa, saas nähdä, tärppääkö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti