lauantai 9. maaliskuuta 2013

Numero 77

Waaran piti startata tänään Kotkan kisoissa numerolla 77, mutta sen sijaan käytiin pitkällä metsälenkillä upeassa aurinkoisessa talvisäässä!
Viikko sitten tullut vekki jarruanturassa on pikkuhiljaa alkanut umpeutua, mutta todella hitaasti tuntuu paranevan. Waara pääsi tänään kuitenkin viikon remmilenkkeilyn jälkeen juoksemaan vapaana ja oi onnea! Ei voi kelpien naamalla onnellisempaa virnettä olla! Pikkaisen otti antura tukevasta teippauksesta huolimatta itseensä, mutta kyllä Waaran mielenterveydelle teki hyvää vähän rallatella!
Viikon päästä olisi sekä Savikon Sepon että O:n agikoululutukset, sas nähdä, miten antura ehtii parantua. Joka tapauksessa aion teipata anturan varmuuden varmistamiseksi treeneihin, koska tuore arpi on aina tervettä ihoa herkempää. 
Antibiootitkin piti käydä tiistaina hakemassa, kun haava alkoi näyttää tulehtumisen merkkejä. Onni onnettomuudessa onkin se, että seuraava dopingkisa on vasta huhtikuun alun pääsiäisnäyttely, joten mennessä ehtii varoajatkin mennä reilusti umpeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti