lauantai 31. joulukuuta 2011

Toteutuneita & tavoitteita

Vuosi alkaa olla muutamaa tuntia vaille valmista kauraa.
Totuttuun tapaan siis aika tarkistaa, mitä sitä vuoden alussa tulikaan asetettua tavoitteiksi, ja mitä vuoden aikana saatiin aikaiseksi.
Ensin muistellaan menneitä...
Kumpainenkin koiruus oli koko vuoden terveenä, eli tärkein tavoite saavutettiin hienosti!


Treenipuolella oli sitten vähän vaihtelua...Nemo


- Tokossa VOIsta vähintään VOI2-tulos. Miulla on jo päässä suunnitelma, miten treeneissä pitää tästä etiäpäin toimia, jotta koesuoritukset saadaan treenisuoritusten veroisiksi.
EVL-liikkeet treenataan koevalmiiksi myöskin niiltä osin, miltä eivät mene VOIn kanssa "päällekäin".
Esim merkkiä pitää harkita, uskallanko vielä VOI-aikana treenata sitä ollenkaan.


Tokossa saatiin parikin VOI2-tulosta, ja viimeisin koe oli ehdottomasti paras, vaikka kaukot ja metalli menikin nollille. Nemo selvästi keskittyi ja teki innolla ilman turhaa häröilyä!


- Jäljelle Nemo pääsee mielenvirkistykseksi, samoin esineruutuja töhöttämään.


Jälkien teko kyllä jäi tyystin, kerran taidettiin alkukesästä käydä.


- Näyttelyyn saattaapi Nemo päästä tarjoamaan yleisölle sirkushuveja :D


Ei käyty näytelmissä, edelleen pallitodistus hankkimatta :D


- Fyssarikäyntejä jatketaan säännöllisesti.


Muutaman kuukauden välein on Nemo käsittelyyn päässyt, mitään ihmeitä ei ole löytynyt. Nyt kokeillaankin vähän pidempää fyssaritaukoa, pysyykö kroppa silti kuosissaan.


- Paimentamassa käydään ehkä muutamaan kertaan.


Näin tehtiinkin, ja Nemo jatkoi vanhalla tutulla linjalla "osaan itte ei tartte auttaa". Juhannuksena käytiin ex tempore Kaisan luona paimenessa, ja Kaisa sai parissa minuutissa Nemon oikeaan paimennusmoodiin. Eli jos haluan saada Nemon paimennuksen kuriin, on käytävä länsirannikolla :D
Waara


-Tokosta Waaralle AVO1, ehkä TK2, ja VOI-liikkeet hyvälle mallille. 
Ensimmäisenä seuruun paikka tehotreeniin, kontaktia ja intoa kyllä on, mutta metrin keulimista ei kaikki tuomarit katso hyvällä :D


AVO1 antoi odottaa itseään, ensin vire katosi koekehässä ja pisteet sen mukaiset, sitten virettä oli liikaa ja liikkeitä nollautui kun on niin kivaa :D Joulukuussa saatiin onneksi AVO1 Kotkasta mukaan, joten talvi saadaan rauhassa treenailla VOIta kuntoon. VOI-liikkeitä on pikkuhiljaa kyllä ajettukin Apinan aivoihin, mutta nyt ei tarvitse enää AVOinta ajatellakaan samalla :D


- Agissa aloitetaan kisaaminen helmikuussa. Alustavasti suunniteltuna kymmenkunta starttia ennen huhtikuuta, näistä mieluusi ne kolme nollaa. Viimeistään kesään mennessä kakkosiin, ja sieltä kesän aikana yksi nousunolla. Loppu on sitten vain extraa nuorelle koiralle :D


Agissä kyllä ylitettiin tavoitteet aika roimasti :D Ykkösissä ensin tahmailtiin ihan vaan ohjaajan surkeuden takia ja osittain myös kisakepit oli aluksi epävarmat. Kakkosiin noustiin toukokuun lopussa Mikkelissä, ja kun vauhtiin päästiin, niin singahdettiinkin sitten kakkosista kolmosiin 12 kisalla, ja ekat kolmosen startit olikin sitten Agirodussa heinäkuun alussa. Kolmosissakin meni alku rytmin hakemisessa, mutta pikkuhiljaa alkaa homma pelittää. Nollia ehti tämän vuoden puolella kertyä kolmosista 4kpl, 2 agi ja 2 hyppärinollaa. Ja agiuosi kyllä huipentui parhaalla mahdollisella tavalla, kun itsenäisyyspäivänä Joensuun kisoista nollavoitto ja eka SERT-A! Kokonaisuutena kyllä ihan supervuosi, todellakaaan en viime vuonna tavoitteita asettaessa osannut kuvitella, että ihan näin hyvin lähtee kisaaminen sujumaan! Waara 2,5v ensimmäinen agiserti taskussa ja pino nollia kolmosista! :D
- PK-jälki kuntoon! Sellaiseen tilaan, että vuoden päästä keväällä lumien sulettua pienellä treenillä jopa kisoihin asti? BH pois alta viimeistään nyt kesällä. Keppien ilmaisua voisi aloitella jo nyt kevättalvella.


Tämä jäi kyllä ajanpuutteen ja saamattomuuden takia täysin, yksi jälki alkukesästä, pk-tottista ei treenattu käytännnössä ollenkaan. BH:ta harkitsin loppuvuodelle, mutta mitä sitä turhaa hötkyämään. 


- Näyttelyissa käydään sen verran kun jaksetaan ja raaskitaan rahoja tuhlata :D Erkkari ja Voittajat varmaankin, ja syksyllä maagisen 2v iän tultua täyteen metsästetään viimeistä SERTiä.


Keväällä käytiin vähän aktiiivisemmin näyttelyissä, mutta sitten hyydyttiin :D Kesällä erkkarista ERI ja nuorten luokan voitto, sitten näytelmät unohtui täysin, ja aina kun kävi mielessä, oli ilmot jo menneet... Voittajista käytiin toisessa, tuloksena "kapealle ja kevyelle" EH. Vika SERT siis vielä saamatta.


- MH-kuvaukseen ollaan parissa eri paikassa jonossa, joten toivottavasti mahdutaan mukaan. Luonnetestiä en vielä tälle vuodelle halua.


MH suoritettiin lokakuussa ja täysin Waaran näköisestihän tuo sujui. 


- Paimentamassa käydään ehkä muutaman kerran.


Käytiin muutaman kerran, kiinnostusta lampaisiin löytyy, mutta ei takeita siitä, riittääkö vaistot ihan oikeaan paimentamiseen.
Ja sitten se haasteellisempi osuus, eli mitäpä alkavalle vuodelle tavoitteeksi?


Vuosi 2012


Kummallekin sudelle edelleen terveyttä ja vauhdikasta menoa!
Nemo


TOKOsta VOI1, sen jälkeen kisaillaan VOIssa kunnes uskallan lähteä EVLään tuon kanssa :D


PK-puolella Nemppis saa jäljestellä, jos vaan keritään


AGIssa saa tehdä hömppähömppää ja osallistua möllikisoihin 


NÄYTTELYIHIN mennään varmasti ainakin kerran :D
Waara


TOKOsta VOI1 ja EVL-liikkeet suht mallilleen.


AGIssa haetaan rytmiä ja suoritusvarmuutta hauskuutta unohtamatta! LAU:n SM-joukkueeseen pyritään, ja toki mennään myös yksilöihin hakemaan kokemusta, jos saadaan nollat kasaan. Virallisena tavoitteena yksilökisat ei tulevana vuotena ole.


PK-puolella BH ja jälkitreeniä, mitään paineita tai tavoitteita tästä ei oteta.


LUONNETESTI on jo huhtikuulle varattu.


NÄYTTELYISTÄ se viimeinen SERT, erkkari ja Voittaja, muuten fiiliksen mukaan. 
Ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja tekemisen iloa noiden kahden mahtavan koirapersoonan kanssa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti