maanantai 6. heinäkuuta 2009

Agirotu 2009

Parit treenit ehdittiin WW:n kanssa ottaa viime kirjoituksen jälkeen ennen eilistä H-hetkeä, Agirodun möllijoukkueen starttia.
Treenit lupaili hyvää, sain viimein itselleni oikean asenteen, jolloin WW:kin kestää paremmin tiukkoja ja vaikeampia hyppykulmia.
Viime hetkiin asti oli epäselvää, meneekö radalle WW vai Jilla. Lopulta vaaka kallistui WW:n suuntaan, kun Pinjan & Jillan yksilöradat uhkasivat mennä alo joukkueen kanssa päällekkäin.

Joten apua, WW:n kanssa radalle!

Käytiin tuntia ennen ottamassa pari lämmittelyestettä, hyvin kulki ihmisvilinästä ja kuulutuksista huolimatta.

Radassa hirvitti etukäteen etenkin radan pituus, treeneissä kun pisin pätkä on tainnut olla max 10 estettä. Ja nyt radalla oli esteitä 18...
Radalle oli myös laitettu monta (WW:lle) tiukkaa hyppykulmaa, ja jo heti 2. hyppy oli pyöritettävä.
Onneksi aina parin hypyn jälkeen tuli kontaktieste tai putki, jolloin WW sai lisää vauhtia.

Alku lähti nosevasti, ensimmäiset 6 estettä (hyppy x3, puomi, pituus, putki) ongelmitta, sitten mentiin hypystä huti suoraan A:lle. Sitten hyppy, putki ja hyppy.

Tämän jälkeen WW taisi todeta, että "Missä namit? Ei nameja?!?! Aha poistun radalta.... " Ja lähti etsimään Leenaa... Hetkipieni meni, ennenkuin WW saatiin houkuteltua radalle, mutta totesi taas "Sulla ei VIELÄKÄÄN ole nameja?!?!" ja poistui takaisin Leenan luo...
Nakki siis kouraan, ja rukoilemaan koiraa takaisin radalle, ja tulihan se :D

Jatkettiin siis hyppy, pussi "En mene!" joten se siivuutettiin ja jatkettiin hyppy x2, putki, hyppy x2 ja oltiin MAALISSA! :D Ratavirheitä vaivaiset 115 p.

Alku siis sikahyvä, sitten namien metsästys, ja lahjomalla maaliin :D
Tooooosi tyytyväinen silti olen Woo Whaan, ikinäkoskaan noin pitkää rataa tehty, ja ennen kaikkea se, että tuli vielä jatkamaan rataa ja INNOLLA! Ja maalissakin oli vielä innoissaan, eli radalla pöljäily ei tappanut intoa kuitenkaan.
Jatkossa aletaankin treenata pidempää rataa niin, että välissä palkataan, ja sitten taas jatketaan.
Ja välissä tietty myös motivaatiosarjoja muutamalla hassulla esteellä, jotta WW:n into saadaan pidettyä yllä.

Joukkueen sijoitus 10, joten ei se nyt ihan hirveän huonosti mennyt.
Rapelle 25, Picolle 10 ja Retalle 5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti